Ez a 4 csillagjegy jó partnered lehet a bűnbeesésben, de a határokat nem árt tisztázni

Amikor egy baráti kapcsolatban bejön a szex is, legyél óvatos- figyelmeztet a csillagjegyed. El kell döntened, az illető mennyire fontos neked, ugyanis előfordulhat, hogy valami rossz sül ki belőle, és szétválnak az útjaitok. Fel kell mérned, hogy a másik alkalmas-e egy ilyen kapcsolatra, és a saját érzéseiddel is nézz szembe. Ha nem akar tőled semmit, de te többre vágysz, te lehetsz az, akinek az összetört szíve a padlón hever. És ilyenkor szinte lehetetlen visszatérni az eredeti állapothoz. Valamelyik fél biztosan sérül, és a régi önfeledtség nem jön vissza, nem beszélve a bizalomról.

Ikrek

Az Ikrek kettős lénye most előnyödre szolgál. Az „egyik fele” a barátod, aki ott van, amikor szükséged van rá, vagy te neki, kiönteni a szíveteket. A „másik fele” viszont nagyon is jól jön, amikor ki kell engedned a gőzt. A legtöbb ember nem bírja az efféle kapcsolatot, de az Ikrek nem közéjük tartozik! Bármikor ott lesz neked, ha szükséged van rá. Ha beszélgetésre vágysz, akkor is rendelkezésedre áll, és akkor is, ha feszültséglevezető szexre. Ráadásul pontosan tudja, hol a határ, és nem fog könyörögni, hogy maradj nála, összebújva reggelig.

Mérleg

Már a kezdetekben tisztázni fogja, hogy milyen is a kapcsolatotok jellege. Szépen leültet magával szemben, és a félreértések elkerülése végett egyértelműen elmondja neked, hogy ez csupán egy barátság extrákkal. Szeret mindent az irányítása alatt tartani, és ő sem akar nem egyértelmű jeleket kapni. Ha esetleg úgy fordul a dolog, hogy a szexpartnerségen túl többre vágysz vele, a Mérleg őszinte lesz hozzád, és udvariasan elhárítja. Ugyanis azért választja a kapcsolatnak ezt a kellemese formáját, mert utál egyedül lenni, de amíg nem alakul valakivel komolyabb, nagyon jól elvan ezzel is.

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Nyilas

Nagyon energikus és kíváncsi személy. Minden izgalmas újdonságban benne van, ahogy ebben a típusú kapcsolatban is. Nagyon jól kezel minden különleges helyzetet, számára nincsenek kínos pillanatok. Ha valami félrecsúszik, kiváló humorérzékét hívja segítségül, és anélkül rázódnak helyre a dolgok, hogy bárki megsértődne. Teljesen lazán fog belemenni veled a testi kapcsolatba a haverságotok mellett, mert tudja, hogy ez csak szex. Semmi felesleges érzés, csak móka és élvezet. A Nyilas egy szabad lélek, akinek tökéletesen elég lesz ez a kapcsolat. Hiszen utálja az elkötelezettséget, és úgy érzi, egy hagyományos párkapcsolat megfojtja őt.

Bak

A szexjátszópajtás prototípus nagymestere a Bak, mindenkinél jobban kedveli ezt a kapcsolatot. Nem probléma, hogy több szerepben tetszeleg, és elég érett ahhoz is, hogy el tudja dönteni, csak kedvel téged, és barátok vagytok, vagy szeretné belevinni a pajzán vonalat. Amint elkezdesz a találkozóitokról randiként beszélni, vagy romantikus jellegű vacsoráról ábrándozni, bottal ütheted a nyomát. Nem véletlenül ment bele veled az érzelmek nélküli testi kapcsolatba, ő most egy nőtől – ha barát is – csak szexre vágyik, és ennyi. Ha esetleg ő kezd el valamit érezni irántad, csírájában fojtja majd el az érzelmeit. Mindig ragaszkodik az eredeti elhatározásához, és van elég önuralma, hogy ez így is maradjon.

Forrás