Sorting by

×

4 csillagjegy legvadabb álma teljesül 2022 januárjában! – Ágyő spórolás…..

Ki ne álmodozna arról, hogy egycsapásra megváltoztathatja az életét! Most úgy tűnik, ez a lehetőség megadatik négy csillagjegy szülötteinek, akiknek az anyagi lehetőségek terén jelentős javulást fognak tapasztalni 2022 gyönyörű januárjában! Ne feledjük azonban, hogy ez egy sansz rá, Te is oda kell tenned magad!

Kos

A Kos rendkívül hatékony és gyümölcsöző együttműködési kapcsolatot köt a hónap közepén, amelyből később jól működő szerződéses kapcsolat is lehet. A január hónap ideális a befektetésre: mind a befektetett anyagi, mind pedig a szellemi és fizikai energia busásan meg fog térülni.

…de addig is ez vár Rád kedden….

Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus. Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre.
Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Rák

A Rák olyan projektekbe veti bele magát, amelyek hosszabb távon hoznak komoly eredményt! Különösen, ha nehéz döntéseket is meg tudsz hozni a siker érdekében! Merj nagyot álmodni, de kézzel fogható célokat kitűzni, amelyeket fokról fokra el tudsz érni! A január intenzív energiával akár új munkahely, vagy fizetésemelés is állhat a házhoz!

…de addig is ez vár Rád kedden….

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen. Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.

Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak.

Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.

Bika

A Bika végre anyagi értelemben is kiteljesedik, és ígéretes pénzügyi lehetőségekhez jut. Szakmai szempontból a január az egyik legsikeresebb hónap lesz a számodra. Járj nyitott szemmel, mert sohasem tudhatod, hol köszön rád a nagy lehetőség!

…de addig is ez vár Rád kedden….

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez. A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát. A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.
Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.