Nem látod a fától az erdőt? Fordulj hozzájuk!- Az alábbi 4 csillagjegy legyőzhetetlen problémamegoldásban - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem látod a fától az erdőt? Fordulj hozzájuk!- Az alábbi 4 csillagjegy legyőzhetetlen problémamegoldásban

Tény ami tény, kétféle csillagjegy létezik: a problémagyártó, és az azt megoldó. Az előbbi élete csupa, csupa szorongás, míg az utóbbié szinte folyamatos rejtvénybogozás. Ahogy az már lenni szokott, értelmüket vesztenék egymás nélkül.

Hirdetés

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei a legnehezebb szitukban is képesek megőrizni a hidegvérüket, rajtuk ritkán szokott eluralkodni a szorongás vagy a tehetetlenség érzése. Mivel alapvetően rendkívül megfontolt és komoly emberek, ritkán jön szembe velük igazán nagy probléma, de ha mégis, azonnal elemezni kezdik a helyzetet. Fejben 10 másodperc alatt áll össze náluk egy pro és kontra lista, aminek segítségével egyből közel kerülnek a problémamegoldáshoz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-16)
Könnyen lehet, hogy ma egy kis pluszpénzre tehet szert, kedves Bak, talán túlórázik, ami miatt viszont le kellhet mondania valamit, esetleg meg kell szegnie ígéretét, amiért viszont egy családtagja, barátja, vagy kedves igencsak csalódott, morcos lehet. Mindettől függetlenül, ha lehet, ne hagyja veszni a lehetőséget, de mindenképpen fordítson energiát utána arra, hogy kiengesztelje a csalódott félt!

Erre figyelj: Nem kell feltétlenül minden helyzetben totál kizárni az érzéseidet, ember vagy nem robot, egyáltalán nem szégyen, ha olykor bizony elszomorít valami. Merd vállalni mások előtt a gondolataidat, véleményedet és az érzelmeidet, meglátod, ezáltal még könnyebbé válik bizonyos helyzetek megoldása.

csillagjegy, problémamegoldó,
illusztráció Városi Kurír

Kos

Kos szülöttként nincs előtted legyőzhetetlen akadály, neked senki nem mondhatja, hogy erre vagy arra nem vagy képes. Ha kell, hegyeket mozgatsz meg, hogy elérd a célod, magabiztos, határozott és erős személyiség vagy. Az igazságérzeted is hatalmas, ennek köszönhetően nem csupán a saját konfliktusaidat szoktad extra gyorsan megoldani, másoknak is képes vagy segíteni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-16)
Otthonában, vagy szakmai téren, egy különös problémamegoldás vár ma önre, kedves Kos, amely, bár elsőre nehezen megoldhatónak tűnhet, ám, ha sikerül most leültetnie agymással tárgyalóasztalhoz a problémás feleket, hamarabb rendeződhet a helyzet és helyre állhat a béke, mint hinné! Bízzon a szavak gyógyító és békítő erejében!

Erre figyelj: Saját érdekeid érvényesítése közben sajnos hajlamos vagy másokon átgázolni, ami sokat ronthat az általános megítéléseden. Olykor próbáld meg az aktuális problémákat több szemszögből megvizsgálni, egy kicsit helyezkedj bele, hogyan érezhet a másik. Hidd el, így még zökkenőmentesebben mennek majd a dolgok!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.