4 csillagjegy női szülötteit az egész világ csodálja, mert sikeresek, határozottak, mindig elérik amit akarnak!

Minden csillagjegy szülötteinek meg vannak a saját erősségei ez meghatározza őket, különlegessé teszi. Vannak azonban olyanok, akikben minden megtalálható: a szépség, az intelligencia és a függetlenség is.

Ezeket a csillagjegyeket irigylik a legtöbben

Azok a hölgyek pedig, akik a most következő három csillagjegy szülöttei, boldogak lehetnek, mert szinte az egész világ a lábuk előtt hever.

Rák

A Rák olyan mint egy darab kenyér, nála kedvesebb és gondoskodóbb embert nem igazán találsz. Nagyon jólelkű, sokan nem is értik, hogy tud ilyen különleges lenni, jó páran szeretnének olyanok lenni mint ő.

A Rák nő a boldogság, ő egy emberbőrbe bújt angyal, bárki szeretné, ha egy ilyen nő lenne mellette. Ő az ideális nő, vidám, kellemes, megértő, nagy tehetsége van ahhoz, hogy szeresse és megajándékozza a szeretteit.

Halak

A Halak jegyében született nő aranyos, szép, kedves, nagylelkű és nagyon érzékeny. Amikor van egy kapcsolata akkor nagyon romantikus, a hűség pedig az ő erőssége.
Nagylelkű ami meg is látszik minden tettén, képes arra, hogy mindenét felajánljon még akkor is, ha neki semmije sem marad. Mindent érdek nélkül csinál, soha nem vár semmit cserébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük