Sorting by

×

4 csillagjegy óriási szerencséje a karácsonyi időszakban – Te melyiket választanád?

Ránk férne már egy kis szerencse ebben a kiszámíthatatlan és kusza évben, igaz? Jó hír, hogy van négy csillagjegy, akire a karácsonyi időszakban rengeteg csodálatos pillanat és szerencsés helyzet vár, úgyhogy nekik biztosan megéri izgatottan várni az ünnepeket! Ám a többiek se törjenek le, hiszen előttünk az egész 2022-es év!

Bika: romantikus téli esték

Úgy tűnik, a Bikák imádni fogják a 2020-as karácsonyt, még annak ellenére is, hogy nincs túlzottan könnyű év a hátuk mögött. Számukra most elsősorban szerelmi téren jönnek izgalmas változások és váratlan kihívások. Magabiztosabbá válnak a külsejüket illetően, és ez végre löketet ad nekik abban, hogy kiteljesedjenek a szerelemben. Ha szingli vagy, akkor készülj fel, mert az elkövetkező hetekben elég sok hódolót sodor utadba az élet, akik szívesen randiznának veled, mindeközben pedig megismerkedsz valakivel, aki mellett végre komolyabban el tudod képzelni a jövődet. De a kapcsolatban élőknek sem lesz okuk a panaszra: a pároddal végre ismét egymásra találtok, épp úgy, mint a kezdetek kezdetén.

Egy cseppet sem fogjátok bánni, hogy bezárkózva, édes kettesben kell töltenetek az idei szilvesztert!

…és ma?

Próbálja meg figyelmét a házimunka felé terelni, hiszen, vallja be, van mit csinálni otthon. Ma legjobb barátja a hatékonyság lesz, kedves Bika! Készítsen listát, s tartsa be azt lepésről-lépésre, így elkerülheti a teljes káoszt, s gyorsan végére járhat feladatainak.

Oroszlán: tele leszel új ötletekkel

A karácsonyi időszakban egészen kivirulsz, és ezzel együtt életed egyik legkreatívabb időszaka vár rád. Tele leszel friss ötletekkel, amelyek ezúttal nem csak elméleti síkon léteznek majd, hiszen energikusan beleveted magad a megvalósításukba.

Ez a pezsdítő hozzáállás nem csak a karrieredre lesz jelentős hatással, hanem a szerelmi életedre is.

Korábban sokat stresszeltél a párkapcsolati kérdéseken, de most egészen más színben látod majd a helyzetedet. Szingliként végre úgy érzed, hogy nincs is szükséged párra; és micsoda véletlen, hogy épp a lazább hozzáállásod miatt vesznek észre hirtelen egyre többen a környezetedben. Ha viszont kapcsolatban élsz, készülj a romantikára, mert a párod kifejezetten érzelmes hangulatba kerül az ünnepek közeledtével!

…és ma?

Ma az a legfontosabb, hogy praktikusan álljon dolgaihoz, mert ezen a napon az erő mit sem ér. Legyen reális, és maradjon két lábbal a földön, mert környezete feszült, s nehezen tolerálja az álmodozást. A legjobb, ha mégis teret szeretne engedni elragadtatottságának, menjen ki egy parkba, sétáljon egy nagyot s elmélkedjen magában a világ dolgain, kedves Oroszlán.

<<< Van ott még, ahonnan ez jött! Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.