4 csillagjegy szerelemre kódolva – Bekerültél?

Ki az, aki szíve szerint lemondana a világon a legnagyobb örömről, amikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk? Na ugye, hogy senki! A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben. Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandóak lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

Konkrétan ma….

Ha úgy réti, környezete viselkedése miatt, nagy nyomás halmozódott fel önben, azt ölje ma egy olyan munkába, amihez nagy elszántság és kreativitás kell. Így egyrészrõl jóra fordíthatja felgyülemlett energiáit, másrészrõl pedig elterelheti figyelmét, amivel megakadályozhatja, hogy tönkremenjen az egész napja mások butasága miatt.

Skorpió

Nagyon képesek szeretni, akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

Konkrétan ma….

A mai napon, megpillanthat valamit, esetleg egy nehezen elérhetõ, vagy egyenesen luxuscikket, amire már régóta vágyhat, s elöntheti a szenvedély, hogy az öné kell, hogy legyen! Kezdeti lelkesedése ellenére, fontolja meg, biztosan még mindig annyira szükségét érzi, hogy pont most, azonnal megvegye ezt a valamit, mielõtt mélyen a zsebébe nyúlna. Legyen kicsit kimértebb és türelmesebb, kedves Skorpió, ami késik, nem múlik!

<<<Más is érdekel? Kattints! >>>

Egy hozzászólás itt: “4 csillagjegy szerelemre kódolva – Bekerültél?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük