Sorting by

×

Ezt nevezem! 4 csillagjegy szülöttei 2022-ben végre révbe érnek! – Ugye Te is köztük vagy?

Ha már nagyon várod, hogy vége legyen a 2021-es évnek, ha nem úgy sikerült, ahogy elképzelted, jó, ha tudod, hogy minden új év új reményeket tartogat. Különösen igaz ez 4 csillagjegy szülötteire, akikkel feledtetni ígér a 2022-es esztendő minden nem kívántat. Hogy kik os Ők? Olvasd! Hozzácsaptuk még a most vasárnapra ígérteket is!

Bika

A 2021-es év vége kissé zsúfolt számodra, úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Viszont a következő év számos meglepetéssel, pozitív energiával, és feltöltődéssel vár. Már az év elején beköszönt az életedbe a nyugalom, és ez a kiegyensúlyozott állapot nagyjából egész évben tartani fog. És persze az sem mellékes, hogy a nyugalmadat szakmai és pénzügyi sikerek koronázzák meg.

…addig is vasárnap….

Valahol a sok tennivaló és a sok finomság között elfelejtett a pihenésre is időt fordítani, így úgy érezheti, kedves Bika, hogy fáradtabb most, mint az ünnepek elött. Azonban a rengeteg elfogyasztott kalória meghozza hatását, s ma mozdulni sem bír. Végre, bár kényszerből, de elérkezik a várva-várt kikapcsolódás ideje.

Skorpió

Sokan próbálják inkább távol tartani magukat tőled, mivel elsőre igen riasztó lehet a magabiztos és eltökélt személyiséged. Azonban pontosan a kitartásod, ambíciód és szenvedélyed lesz segítségedre abban, hogy a 2022-es évben sikeres legyél. Szakmai téren egy régi álmod fog valóra válni, a szerelmi életedben pedig végre úgy tűnik, hogy meg fogod találni az igazit, még, ha elsőre kicsit nehezen is nyitod meg a szíved.

…addig is vasárnap….

Nyughatatlan természete nem hagyja tétlenkedni. Máris töpreng az új kihívásokon. Szerencsére az elkövetkezendő időszak nagyon sikeresnek ígérkezik, így a rengeteg ötlet nem hiába születik fejében. Telis tele van energiával, míg mások alig állnak a lábukon. Legyen okos, és használja ki ezt az előnyt az üzleti életben is.

<<<Érdekel más horoszkóp is? Kattints! >>>

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.