Sorting by

×

4 csillagjegy fantasztikus hete ezennel kezdetét vette! És a többiek sem panaszkodhatnak….

Január utolsó hétfőjén érdemes belenézni az aktuális horoszkópba, hiszen ezen a héten is elárulja, mire számíthat az olvasó. Van, akinek nem kezdődik fényesen a február, de akad olyan is szép számmal, akinek az év legklasszabb időszaka veszi kezdetét. Az előbbiek se csüggedjenek, ha nem ez a hét az Ő idejük, akkor a következőkben biztosan megérkezik az is. Na de nézzük, mire számíthatsz ma és a hét többi napján a csillagjegyed szerint!

Kos

A hét eleje kicsit zűrösen kezdődik, ez a változékony időjárás nyomasztóan hat rád, álmos leszel és nyűgös. Nem érdemes terhelni a szervezetedet és az agyadat sem. Éppen ezért került a konfliktusokat a hét első felében. De csütörtöktől már sokkal jobb passzban leszel, megtalál a siker. Ha jól kihasználod az ötleteidet, akkor még pénzt is kapsz.

Hétfőn pedig….

Ma nagy eséllyel állhat be egy szerencsés fordulat pénzügyi helyzetében, ráadásul a karrierjét tekintve is haladásról számolhat be a nap végére. Ennek megfelelően, dolgai végeztével, érdemes lenne délutánra valami olyan programot szerveznie, amelynek során együtt ünnepelhetne egy kicsit barátaival, kedvesével, szeretteivel. Telefonáljon körbe és szervezze meg!

Bika

A fogyó hold hatására munkahelyi feszültség alakulhat ki hétfőn, ezt az egy napot húzd ki valahogy. Keddtől már érezhetően jobb lesz a hangulatod és a munkakedved is. Törődj egy picit magaddal is sőt a kényeztetés sem árt, főleg a hét második felében. A szerelmi életed is hullámozni fog a héten.

Hétfőn pedig….

Ma egy összejövetel során több olyan emberrel is megismerkedhet, akik képesek lekötni figyelmét, akár órákon át. Közülük kiválhat valaki, aki különösen nagy hatást gyakorolhat önre, s, hogy ez egy nagyon jó barátság, esetleg valami több kezdete, nos, az csakis önökön múlik, kedves Bika. Érezzék jól magukat!

Ikrek

Végre karriered jól alakul, kedvező folyamatok indulnak el. Ha ügyes leszel, akkor most megragadhatod lehetőségeket, és sikert, sikerre halmozol, ami természetesen anyagi megbecsülést is hoz az életedben, ráadásul végre hosszútávon. Maradj optimista!

Hétfőn pedig….

Felejtse el a munkát egy kicsit, kedves Ikrek, s ma inkább koncentráljon más területekre, mintsem arra, hogy teljesítménye maximális legyen. Szervezzen egy találkozót barátaival, hívja meg szerelme tárgyát egy vacsorára, vagy éppen csak sétáljon fel valahová, ahonnan remek kilátás nyílik. Az ilyesfajta érzelmi és mentális feltöltődés amúgy is nagy lendületet adhat a továbbiakhoz!

Rák

Ne vigyél sok pénzt magaddal, főleg a hét elején, ugyanis a hold hatására hajlamos leszel vásárolni olyasmit is, amire semmi szükséged nincs. De neked is megfordul a szerencséd a hét második felében és kellemes hétvégére és meglepetésekre számíthatsz.

Hétfőn pedig….

A mai napon, kiváló kommunikációs készségéről tehet tanúbizonyságot, ugyanis rendkívüli módon tudhatja ma összehozni az embereket. Mindazonáltal, igyekezzen olyanokkal körül venni magát, akik kellően intellektuálisak ahhoz, hogy egy igazán jót beszélgessenek. Jó mulatást, kedves Rák!

<<< Ezt már olvastad? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.