Sorting by

×

4 csillagjegynek fontos híre érkezett, méghozzá a jóféléből! – Érintett vagy?

A 12 csillagjegy közül négy januárban jelentős változásokra számíthat. Úgy néz ki, hogy ezek a változások esetükben kivétel nélkül pozitívak lesznek, ami lássuk be mindannyiunk vágya. Nézd meg, hogy horoszkópod szerint te is e szerencsések közé tartozol-e!

Bika

Szakmai területen, a szerelemben, és a párkapcsolatban jelentős változás vár rád. Amikről eddig csak álmodoztál most valóra válhatnak. Talán most még nem látod az alagút végén a fényt, de hidd el, minden rendben van. Légy résen, és fogadd nyitott szívvel a lehetőségeket. Kezdetben lehetnek konfliktusaid, nézeteltéréseid, de a végén minden jóra fordul. Ha párkapcsolatban élsz, még az is megtörténhet, hogy komolyra fordulnak a dolgok. A most alakuló párkapcsolatok pedig akár egy életre is szólhatnak.

…az általánosság után a konkrétum: szerdai horoszkóp

Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is. Meglehet, hogy az elmúlt napokban túl sok időt fordított a munkájára és más kötelezettségei teljesítésére. tegye félre az aggodalmait, pihenjen kicsit és élvezze az életet. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét.

Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet.

Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből.

Skorpió

Eljött az az idő, amikor véleményednek súlya lesz. Amit kimondasz, és, amit csak kérsz, mindent meg fogsz kapni. Mivel tudod, hogy mindent meg fogsz kapni, erősnek, és magabiztosnak érzed magad. Nem vitatkozol, a békés megoldásokat keresed. Energikus, és lelkes vagy, megingathatatlan döntéseket hozol. Kibékülsz a haragosaiddal, szívedbe beköltözik a szeretet.

…az általánosság után a konkrétum: szerdai horoszkóp

Az a mondás, hogy “a türelem rózsát terem”, különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét. A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára. Nagyszerű alkalmak kínálkoznak nekik arra, hogy megtalálják életük párját. Járjon nyitott szemmel a világban, és szalassza el a kínálkozó lehetőségeket.

Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.

Találkozzon olyan emberekkel, akik önhöz hasonlóan jó hangulatban vannak, ez még boldoggá fogja tenni.

Még több horoszkóp!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.