4 csillagjegynek jogos a "füligszáj", a többieknek rossz hírünk (is) van! - Ropogós hétfői horoszkóp! - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegynek jogos a “füligszáj”, a többieknek rossz hírünk (is) van! – Ropogós hétfői horoszkóp!

Hétfőn nem lesz unalmas napja egyetlen csillagjegynek sem, többen örülhetnek, mások viszont nem mondhatják majd el ugyanezt, számukra ugyanis a hétfői napot nem a felhőtlen öröm jelzővel lehet illetni. De izgalomra semmi ok, hiszen 24 óra múlva már kedd lesz!

Hirdetés

Kos

Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életéből, kedves Kos, ha nem törődik az apró részletekkel, s minél inkább igyekszik elengedni magát. Ha nem feszeng túl semmit, főleg az éjszaka, egyszerűen tökéletesen alakulhat… Ma rendkívül jó hangulatban telhet a nap, kedves Kos, így remek alkalom nyílhat egy kis pihenésre, vagy éppen, a családdal, barátokkal eltöltött kikapcsolódásra. Amennyiben mégis dolgozni, tevékenykedni kényszerülne, úgy legalább a légkörrel nem adódhat különösebb problémája, de legalábbis a konfliktusok minden bizonnyal elkerülik a csillagok szerint! Kellemes napot!

Bika

Igyekezzen ma nem nagyot kockáztatni szerelmi téren, kedves Bika, inkább legyen kimért és következetes, azzal ma sokkal messzebbre juthat. Szervezzen egy csendes, nyugodt programot egy meghitt helyre szerelmével, s biztosra veheti a sikert! Szóljon ez a nap az újra egymásra találásról és egyszerűen csak érezzék jól magukat! Ma nagyon számíthat valamire, kedves Bika, aminek ugyanakkor kevés az esélye, hogy összejöjjön, s ez meglehetősen lelombozhatja. Amennyiben ugyanakkor, mégis sikerülne a dolog, úgy egész biztosan nagyszerű hangulatba kerül majd, s így az estét könnyűszerrel ünnepléssel töltheti!

Ikrek

Ma nagyon erős szeretetet lehet a szívében, amitól hajtva úgy érezheti, hogy imád élni, s legszívesebben egész nap csak a lepedőt gyűrné azzal, akit szeret. Ha valóban így van, intézze úgy a dolgokat, kedves Ikrek, hogy álma mielőbb valósággá váljon! Nagyon várhat ma valamit, kedves Ikrek, ami megédesíti a napját! Igyekezzen megosztani örömét és jó hangulatát környezetével, ahol talán már nagy szükség is van arra, hogy feldobja a hangulatot. Az este nagy eséllyel akadhat össze valakivel, akivel olyan jól elbeszélgetnek, hogy talán a hajnal is együtt éri majd önöket!

Rák

A mai nap igencsak izgalmasan alakulhat, különösen, ha jelenleg egyedülálló, ugyanis, egy rendkívül szenvedélyes valaki léphet be most az életébe, aki képes lesz szinte azonnal levenni a lábáról. Kár a gőzért, kedves Rák, ne is álljon ellen a kísértésnek, egyszerűen csak hagyja elcsábítani magát! Ma egyetlen cél vezérelje, kedves Rák, mégpedig az, hogy minél jobban érezze magát, töltse bármivel is a napot. Annál is inkább, mivel az univerzum ma sokszorozó hatást gyakorolhat önre, így, ha pozitívan gondolkodik, megtöbbszöröződhetnek energiái! Még az is lehet, hogy ma valami igazán nagy dolog fog történni önnel!

<<< Máshoz lenne kedved? Nézz körbe! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.