4 jegynek nagy meglepetés, 2 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás! - Itt a 2022 június havi horoszkóp - Városi Kurír

Sorting by

×

4 jegynek nagy meglepetés, 2 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás! – Itt a 2022 június havi horoszkóp

Lassan egy hete, hogy beléptünk az év 6. hónapjába, júniusba, ami a tanulás és a remény felfedezésének hónapja lesz, figyelembe véve azokat a kihívásokat, amelyekkel a világ jelenleg szembesül. Nem mindenkinek ígér felhőtlen nyárkezdetet a horoszkóp, de általánosságban elmondható, hogy unatkozni nem fogunk!

Hirdetés

Halak

A június sokat ígér neked, de türelmet igényel.  Amint a Vénusz május 3-án átvált az Ikrek jelére (és ott marad még néhány hónapig), ez segít megtalálni az igényeidnek megfelelő válaszokat, valamint az egyre gyűlő kérdéseket is megválaszolja, amelyek továbbra is hátráltatnak. Ez a Vénusz utazás hasonló mint amin a világ megy keresztül. El fogod érni a szeretteid és körül veszed őket. A biztonságra és a stabilitásra fogsz koncentrálni. A Mérlegben lévő június 7.-i telihold mellett érezheted, hogy a félelem és a harag kóborol feléd, ám sikerülni fog mert türelmes és szorgalmas vagy, amikor le akarsz győzni valamit. Hónapokig utazni fogsz és válaszokat keresel, gondolkodsz a múltadról és a jövőről. Foglalkozz ezekkel a kérdésekkel és agresszív módon keres a válaszokat, és fejtsd ki vágyaidat, igényeidet.

Kos

Míg a Kos szeret mozogni és felfedezni, ebben az időben leginkább az elszigetelődést tudjuk gyakorolni. Ahol ez általában visszatart téged, bizalmat érezhetsz a Jupiterben, amelyben feszültséget hozhat a Nap jele. Ez növelheti az optimizmust, vagy összeomlik a negatívumban. Ügyelj arra hogy egyensúlyt találj, mivel ez a hónap tanterve lesz a számodra, különösen, ha a Jupiter és a Plútó közelebb kerülnek egymáshoz az intenzitás növelése érdekében. A megkönnyebbülés jele, a telihold jelenik meg a Mérlegben, miközben némi egyensúlyt hoz az hatalmas út felé ebben a hónapban, és rávesz téged, hogy arra hangolódj, amire szükséged van és hogy mások hogyan segíthetnek elérni ezt. A hónap későbbi szakaszában, amikor a nap a Bika felé fordul, kissé kevesebb nyomást fogsz érezni, engedve hogy visszatérj, és arra összpontosíts hogy újjáépítsd magad, de egy nyugodtabb és semlegesebb talajra.

Bika

Jelenleg a Nap a Kosban van, és ez rávilágít téged a módszertanra és a szemlélődésre. Ez az idő fokozhatja a szorongásodat, de ne felejts el pihenni. A Vénusz még mindig a te jeled a június korábbi részein, mielőtt az Ikrek jelébe csapódik, így hajlamosabb leszel arra, hogy a pénzügyekre és érdemeidre nézz. A Vénusz vissza fog térni ebben a jelben, ezért vigyázz, és ne kezeld magad mentálisan csak az év későbbi szakaszában. A Plútó és a Jupiter június 4-én tartott találkozója révén ösztönözni fog a világ igazságainak felfedezésére és megkeresésére, vagy valami olyan dologra, amelyre már egy ideje kíváncsi lehetsz. Jelenleg magasabb szintű tanulási lehetőségek érhetőek el. A Mérlegben telihold megnyugtató hatással lesz rád, amivel mindketten a Vénusz uralkodó jelei vagytok. A gyakorlatiasság és a tervezés könnyebben megkönnyíti a célok elérését és a jövő felé mutató látnivalók meghatározását. Végül mikor a Nap belép a jeledre 19-én, érezni fogod az energia fokozódását amire vágytál, hogy felébresszen téged az alvásból.

Ikrek

Ez nagyon érdekes hónap lesz a számodra. A Vénusz az Ikrek jelébe lép a harmadik napon, és egy ideig ott marad. Azok számára, akiknek szerelmi gondjaik vannak, ez az időszak nyitva áll a megoldásra. Ez egy tanulságos tapasztalat lesz, amikor jobban megismered a múltbéli és jelenlegi kapcsolataidat, és kulcsot adsz a jövőre gondolkodáshoz. A Nap a hónap első felében a Kosban van, és a közösségi médián keresztül hozza létre a kapcsolatot a barátokkal. Gyorsan élsz a kommunikációval kapcsolatban, és amikor a Merkúr belép a Kosba a tizenegyedik napon, látni fogod milyen jó lehetsz. Van némi elismerés mivel aktívabb leszel a közösségi platformokon, potenciálisan új barátokat és kapcsolatokat szerezhetsz. Mikor a Mérlegben van a telihold, izgalmakat okoz az életedben ezen utazás során. Ez felidézi a kreativitásodat is, és arra késztet, hogy dolgozz és több dolgot hozz létre (főleg az ott élő művészek és írók számára). Június megkezdi az átalakulás időszakát, és ígéretet fogsz tenni az önmegtartóztatás új útjára.

<<< Ezt láttad már? >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “4 jegynek nagy meglepetés, 2 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás! – Itt a 2022 június havi horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.