Bulvár

4 pasi, 4 csillagjegy, biztos boldogság

4 pasi, 4 csillagjegy, biztos boldogság
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha éppen egyedülálló vagy, és nincsen férfiideálod, akkor is biztosan van valami elképzelésed, milyen pasi mellett képzeled el az életet. Ezzel a négy csillagjeggyel adunk némi muníciót az álmodozáshoz.

Jóképű férfiak a környékeden, felháborító szépségű modellfiúk – biztosan nagyon sok hímnemű arca felbukkan, ha a jövendőbelidről ábrándozol. De vajon elképzeled-e azt, hogy hogyan szeret, miben támogat, ha megtalálod? Kérdezd meg a csillagjegyét, és máris tudod, az első randi után miről szólnak majd az álmaid!

Mérleg – a legbiztosabb pont

A biztonságot adó Mérleg férfi mindig ott lesz, bármikor is szükséged van tőle támaszra. Még ha hibázol is, amire előre figyelmeztetett, akkor sem fog hibáztatni, hanem vigaszt nyújt. Minden körülmények között megnyugtat. Beszél hozzád, és biztosít a szerelméről és támogatásáról. Fantasztikusan bánik az emberekkel, és empátiánk sincs hiányában. Mindezek a tulajdonságok egy kapcsolatban, tökéletes társsá teszik őt. Téged mellette pedig a világ legboldogabb emberévé.

…ilyennek ígérkezik a kedded…..

Miden annyit ér, amennyi időt és energiát belefektet az ember, kedves Mérleg, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérők! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelően éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Skorpió – végtelenül szabadon

A Skorpió bármikor elérhető lesz számodra. Nem fog megfojtani a szerelmével, és nagyon sok szabadságot ad majd neked. Támogat benne, hogy azzá fejlődj, akivé szeretnél. De bármikor szükséged lesz a segítségére, vagy pár csókra és jó szóra tőle, azonnal ott terem. Érezni fogod, hogy mennyire szeret, de közben mindig tudatosítja: feltétel nélküli szerelme, támogatása és elfogadása veled szemben határtalan.

…ilyennek ígérkezik a kedded…..

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Skorpió! Takarítsa ki a múltat életéből, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

<<< Ezt olvastad? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!