Bulvár

4 pasi, 4 csillagjegy, biztos boldogság

4 pasi, 4 csillagjegy, biztos boldogság
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán – a romantikus fenevad

Az Oroszlánt nem könnyű megszelídíteni. Ha mégis ilyen ügyes voltál, és betörtél egyet, akkor egy életen át számíthatsz a ragaszkodására, hűségére. Elhalmoz majd ajándékokkal, és minden csipogósén romantikus fordulatot bevet, amit előtte csak filmekben láthattál. Természetesen, amikor veled történik ilyen, elolvadsz, és centikkel lebegsz a föld fölött. Így próbálja viszonozni mindazt, amit tőled kapott. Mert igenis nagyra értékeli, hogy kitartó voltál vele, és csodálatos szerelmét adja zálogul, hogy kitartasz vele jóban, rosszban.

…ilyennek ígérkezik a kedded…..

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenőrizzen.

Szűz – a csókok királya

A Szűz jegyű férfi a csókok nagymestere. Imád csókolózni, és te is függővé válsz az ajkaitól. Bárhol, bármikor egymásra nézel vele, a végén egy hosszú, érzéki csókban forrtok össze. Amikor gondterheltnek lát, puha, meleg csókokkal borítja a homlokodat. Amikor pedig szárnyalsz, elkap egy észveszejtő csókra, hogy még annál is boldogabbá tegyen. Vigyázz a Szűz jegyű csókkirályodra, maradj vele örökre, és nem fogod megbánni.

…ilyennek ígérkezik a kedded…..

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal művészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetőségé kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Szűz, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!