430 milliós luxusvillába költözött Matolcsy és családja

Matolcsy György fiának cége megvette, Matolcsy György unokatestvérének bankja meghitelezte, Matolcsy György pedig használja a 430 millióért hirdetett II. kerületi luxusrezidenciát.

A jegybank szerint semmi közünk ahhoz, hogy hol lakik az elnök, Matolcsy Ádám viszont a 24.hu kérdésére elismerte: édesapja használja a luxusvilla egy részét, és ezért bérleti díjat fizet.

Nem akárhol látták, egymás után többször Matolcsy Györgyöt és feleségét, Matolcsy – korábbi nevén Vajda – Zitát: egy 400 millió forint körüli értékű, háromszintes, nagyjából 500 négyzetméteres luxusingatlannál.

„A Rózsadomb szélén, tökéletesen csendes nyugodt mellékutcában, erdő mellett, harapni való tiszta levegőben, néhány éve provanszi stílusban, a legnemesebb anyagokból minden részletében finoman kidolgozva épült mediterrán jellegű luxusvilla. E ház tulajdonosa, ha a napi hajsza után hazaér, mély lélegzetet kell hogy vegyen a friss erdei levegőből, és kiülhet a kerti nyugágyak egyikébe, vagy télen beülhet az elegáns nappaliban egy kényelmes fotelba a kandallóban duruzsoló tűz mellé, és úgy érezheti magát, mintha nem is Budapesten volna, hanem Svájc vagy a francia Alpok kis falujának elegáns polgárvillájában, erdei környezetben, tiszta hegyi levegőben, csendben és tökéletes nyugalomban” – nincs egy éve sem, hogy így hirdették a II. kerületi Páfránykert utcai házat.

A képek – az első kivételével – a hirdetésből származnak.

(Forrás: 24.hu)

Kapcsolódó:

A devizahitelesek elátkozzák Matolcsy György nevét

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük