5 csillagjegy a zöldszemű szörny fogságában! - Városi Kurír

Sorting by

×

5 csillagjegy a zöldszemű szörny fogságában!

Féltékenység és irigység: ez a két negatív érzés könnyen elboríthatja az emberek agyát, és ilyenkor képtelenség tisztán látni magunkat és a másikat. Vannak, csillagjegyek akiknél ez az állapot csak egy-két pillanatig tart, mások azonban képtelenek ilyen hamar túltenni magukat azon, hogy valaki szebb, vagy valamiben jobb náluk. A féltékenység nagyon összetett érzés, többnyire a saját bizonytalanságunk, félelmünk és szorongásunk szüli, ezért nagyon nehéz kontrollálni. Az alábbi csillagjegyek azok, akik hajlamosabbak a zöld szemű szörny irányítása alá kerülni, és bármennyire próbálkoznak, nem tudják egyhamar visszavenni az irányítást.

Hirdetés

Kos

A Kosok robbanékonyak, temperamentumosak és nagyon könnyen az érzelmeik irányítása alá kerülnek. Gyakran kerülnek összetűzésbe a környezetükkel, azt szeretik, ha ők azok, akik irányítanak. Habár egy csipetnyi féltékenységet még jól kezelnek, de könnyen belelovallják magukat, egyre több okot találva a zsöld szemű szörny kiszolgálására, az pedig felemésztheti őket még akkor is, ha minden alapot nélkülöz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-14)
Egy váratlan, kellemes meglepetésben lehet része a mai nap folyamán, ami egész hátralevő napját bearanyozhatja! Bár lehet, hogy furcsán, talán hihetetlenül is hangzik, de kívánjon valamit, kedves Kos, hátha teljesül!

Rák

A Rákok számos jó tulajdonsággal rendelkeznek, a többi között megbízhatóak, akik a családot mindennél fontosabbnak tartják, Nagyon együttérzőek, de sokszor bizonytalanok és túlérzékenyek. Mivel számukra a kapcsolat, és a társ adja meg a kellő biztonságérzetet, hajlamosak a túlzott féltékenykedésre is, ugyanakkor nyíltan csak a legvégső esetben beszélnek gyanújukról, érzelmi ügyeikről. Tudják, hogyan rejtsék el, vagy tudassák indirekt módon a problémáikat, még akkor is amikor már régen uralja őket a zöld szemű szörny.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-03-14)
Ma nagy eséllyel néhány olyan új információ birtokába juthat, kedves Rák, melyek talán megváltoztathatják egész eddigi gondolkodását valamirõl. Ne ítéljen elsõre! Nem biztos, hogy ami utópiának látszik, az valóban az is. Mindent meg lehet valósítani, ha az ember igazán akarja, tahát, csak azt kell eldöntenie, tényleg akarja-e!

Oroszlán

Az Oroszlánok őszinték és becsületesek, fontos számukra ugyanakkor az elismerés és a család is. Mivel tisztában vannak a saját képességeikkel, mások sikere őket nem érinti rosszul, amennyiben az megérdemelt. Ha nem, akkor sem féltékenyek, csupán az igazságérzetüket bántja az ilyen helyzet, de ezt képesek könnyen és gyorsan elengedni. A párkapcsolatában azonban más a helyzet. Az Oroszlánok hajlamosak úgy érezni, hogy nekik járnak bizonyos előjogok, és ha nem kapják meg kellő figyelmet és törődést akkor sértetté és dühössé válhatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-14)
Már a reggele remekül indulhat, s a nap folyamán is beérkezhet önhöz néhány jó hír, ami csak tovább fokozhatja a hangulatot. Ilyen vidám és szerencsés körülmények között érdemes lenne este akár egy kisebb ünneplést is tartania barátai, szerettei körében persze csak virtuálisan. Szervezzen egyet, kedves Oroszlán!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.