5 csillagjegy, akik tehetnek bármit, sikerre születtek – A mázlis ötödik, vagy a reményfutamos hatodik vagy?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak sikerre született emberek, akik képesek keményen és kitartóan dolgozni, és még a szerencse is melléjük áll. Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy melyek a leginkább sikerorientált csillagjegyek, akik megvalósítják azt, amiről álmodnak.

Kos

A te bolygód a Mars, ezért szeretsz konfrontálódni, feszültséget kelteni, harcolni. Minden versenyt, megmérettetést képes vagy megnyerni, mert intelligens, motivált vagy, ami mind hozzájárul a sikeredhez, mert számodra a siker az erősséged.

Ilyen lesz a szombatod….

Minél jobban érzi magát, annál többet tud adni a szerelmének, annál többet tud tenni a kapcsolatáért. Legalább egy napot szánjon most magára, pihenjen, olvasson, bármi jöhet, ami feltölti egy kicsit.

… és a szerelemben…..

Itt az ideje, hogy megtanulj bocsánatot kérni, legfőképpen attól, akit igazán szeretsz – sajnos mostanában egyre többször megbántod hirtelen természeteddel. Nem kell kibújnod a bőrödből, csupán legyél figyelmesebb és türelmesebb vele. A Bak jegyében haladó Vénusz, a szerelem bolygója nagy segítségedre van abban, hogy rendbe hozd a kapcsolatodat.

Rák

Azon szerencsés csillagjegyek közé tartozol, aki mindig megtalálja a maga útját, képes a kihívásoknak megfelelni, és mindenben sikereket ér el. Ezt elsősorban az intelligenciádnak, a hozzáértésednek köszönheted.

Ilyen lesz a szombatod….

Mindent azonnal kimond, ami csak eszébe jut, sőt azt is könnyebben elárulja, mit érez. Ez a legtöbbször pozitívan sül el, de azért vigyázzon, lesznek néhányan, akik visszaélhetnek bizalmával.

… és a szerelemben…..

A szombati napon létrejövő Napfogyatkozás két dologra világíthat rá az életedben, mégpedig a szerelemre vagy annak hiányára. Ha van párod, akkor igyekezz kerülni a konfliktusokat, inkább törekedj a harmóniára. Amennyiben egyedülálló vagy, tudatosítsd magadban, hogy mindenkire rátalál a szerelem előbb vagy utóbb.

Mérleg

Nem titok, hogy optimista vagy, és amire az életben vágysz, azt meg is kapod. Képes vagy a dolgokat összefüggésben látni, így mindig megfelelő megoldást találsz a problémákra. Számodra a pohár mindig félig tele van.

Ilyen lesz a szombatod….

Arra vár, hogy felajánlják önnek az új lehetőségeket, megkérdezzék, mihez van kedve, mit szeretne csinálni. De ezzel csak az idejét pazarolja, önnek kell tennie azért, ha változtatni szeretne a mostani helyzeten!

… és a szerelemben…..

A szombati Napfogyatkozás hatására érzelmileg sebezhetőbbé válhatsz, mint általában. Nehezen viseled a feszült helyzeteket, meginoghat az érzelmi biztonságérzeted. Ha most nem igazán látod a kiutat ebből a helyzetből, ne add fel a reményt – szerencsére ez a frusztrált állapot nem tart sokáig. Hamarosan megtalálod a módját, hogyan kezeld ezt a helyzetet.

<<< Esetleg még pár horoszkópot…? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest