5 csillagjegy amelynek még a „karácsony sem szent” -rémálom velük az ünnep

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

A karácsonynak a békéről, a nyugalomról és a szeretetről kellene szólnia – ezt az alábbi csillagjegyek is hallották, de valamiért nem igazán tudnak azonosulni az alapelvekkel. Vagy azért, mert munkamániásak, hiperérzékenyek, vagy, mert egyszerűen képtelenek néhány napot egy helyben eltölteni.

Bak

A bakkal két okból nehéz együtt karácsonyozni: egyrészt mert borzasztóan anyagias, másrészt, mert állandóan a munkán jár az esze. Ha nem kell dolgoznia, akkor is azon agyal, hogy pár nap múlva mennie kell, és tuti, hogy megint nem tud otthon mindent elintézni, amit szeretett volna. Ha pedig dolgoznia kell, akkor azért rossz a kedve, mert nem tud otthon lenni, és lazítani – persze erre akkor sem képes, ha a helyzet adott. Ehhez társul az is, hogy a pénzt illetően is két véglet között vergődik: egyszerre akar mindent megadni a szeretteinek és ugyanekkora lendülettel próbál spórolni. Még szenteste is azon problémázik, elég praktikus-e az ajándék, amit választott, és vajon hány órát kell dolgoznia azért, amiért megengedett magának egy kis luxust.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! 
A mai napon számos, értékes információ juthat birtokába, melyeket eredményesen használhat fel karrierje építéséhez. Ha valaki ajánl önnek egy szakembert, mindenképpen keresse meg még ma és kérjen tõle tanácsot, segítséget, tovább bővítve tudásanyagát. Maradjon optimista és lelkes, akkor ma nagy áttörést érhet el!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük