5 csillagjegy, amely a kor előrehaladtával egyre szebbé, vonzóbbá, kívánatosabbá lesz — Higgy a tükrödnek!

Meglepő, de igaz. Sokan észrevették már, hogy néhány nő az évek előrehaladtával egyre szebbé válik. Azt gondolhatjuk, mintha ismernék az örök fiatalság titkát. Úgy tűnik, hogy az idő nekik ellentétes irányba telik.

Az asztrológusok azzal magyarázzák ezt, hogy az ilyen különlegesség az állatöv egyes jeleihez kötődik.

Bak jegyű hölgyek

A Bakok vezetők ebben a kérdésben. Már gyermekkorukban jellemző volt rájuk a felnőttekre jellemző viselkedés és gondolkodási mód. Az azonos korúak ezért nagyon intelligensnek és felelősségteljesnek tartják őket. Gyakran sok kérdést komolyan vesznek, és ekként állnak hozzá a megoldásukhoz. A külső és belső koruk közötti ellentmondás fiatalabb korukban kevésbé vonzóvá teszi őket.

Minél idősebb lesz egy Bak lány, annál inkább kivirágzik, és mindinkább felkelti a másik nem figyelmét. Mágikus varázsuk van és hatalmas önbizalmuk a szépséget illetően. Minél többet sikerült elérniük az életben, annál fényesebben ragyognak. Minden év, amit betöltött, újabb és újabb érdekességeket ad hozzá a Bak életéhez. A Bakok minden eseményt inkább kalandnak tekintenek, mintsem problémának. Ez a fajta hozzáállása mágnesként vonzza az embereket. És ez a tendencia az élete végéig tart.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük