Sorting by

×

5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Elérik amit akarnak, nem ismerik a kudarcot – Ötödik, vagy hatodik vagy?

Minden ember szeretne sikeres lenni, vannak olyan csillagjegyek akik olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy bármihez nyúlnak minden arannyá válik a kezük között. 5 csillagjegy nem hátrál meg, ha akadályokkal találja szemben magát!

Kos

A Kos határozott, mindig szem előtt tartja a céljait, mindent megtesz azért, hogy elérje amit akar. Nem érdekli mások véleménye, akkor sem bizonytalanodik el, ha akadályokba ütközik. Azt a célt amit kitűz el is éri, még akkor is, ha keményen meg kell dolgoznia érte.

Konkrétum érdekel? Itt a csütörtöki horoszkóp!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.

Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.

Ön mellett áll a szerencse, több időt kellene rászánnia feladatának elvégésére vagy a munkája kapcsán információ után kutatni. Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Bika

A Bika türelmes, mindig mindent részletesen átgondol, tisztában van azzal, hogy a sikerhez idő kell. Mindig kidolgozza a legjobb stratégiát, a legnehezebb helyzetekben is kitartó marad és megvalósítja azt amit szeretne.

Konkrétum érdekel? Itt a csütörtöki horoszkóp!

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Ők segítséget nyújtanak majd önnek, így könnyebben átlendülhet a nehézségeken.

Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok – még ha kegyes hazugságok is – általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Oroszlán

Az Oroszlán folyamatosan új célokat tűz ki amiket meg is valósit. Nem fél a kemény munkától, született vezető, másokat is szívesen ellát a tanácsaival azért, hogy ők is sikeresek legyenek. Példát mutat a környezetében lévő embereknek, ezért az emberek szeretik a társaságát és lelkesen tanulnak tőle.

Konkrétum érdekel? Itt a csütörtöki horoszkóp!

Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes. Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

A “kreativitás” szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe.

Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

Olvasnál más horoszkópot is? Kattints!

átver

Egy hozzászólás itt: “5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Elérik amit akarnak, nem ismerik a kudarcot – Ötödik, vagy hatodik vagy?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.