Sorting by

×

5 csillagjegy szülőttei mindig ugyanabba a mérgező folyóba lépnek bele, állítja a horoszkóp

Egyszerű elítélni azokat, akik eszményítik rossz szüleiket vagy mérgező párkapcsolatukat. Elgondolkozik az ember, hogy miért nem őszinték magukkal, ám nem mindig olyan könnyű bevallani magunknak az igazságot, egyszerűbb ugyanabban a mérgező vízű folyóban tapicskolni egy egész életen át állítja a horoszkóp. Ha valaki romantizál egy egyértelműen mérgező párkapcsolatot, ahelyett, hogy valós fényében tekintene rá, akkor a párjának csak a pozitív tulajdonságaira próbál fókuszálni. Léteznek olyan csillagjegyek, akik sokkal hajlamosabbak ezt tenni. Lássuk, hogy kik ők.

HALAK

A Halak nagyon kedves, jószívű emberek, akik hajlamosak mindenkiben a legjobbat látni, még akkor is, ha annak halvány nyoma sincs a másikban. Természetüknél fogva romantikusak, így képesek a képzeletük segítségével kiszínezni a kapcsolatban lévő szürke foltokat. Van egy oldaluk, amely annyira kétségbeesetten vágyik a párkapcsolatra, hogy sok dolog felett szemet hunynak cserébe- mondja a horoszkóp.

BAK

Egy Bak nem megy bele könnyen egy párkapcsolatba, mindent tudnia kell a másikról, hiszen biztosra akar menni. Ha valami mégsem működik jól, akkor inkább szemet huny a dolgok felett és elképzeli, hogy a másik majd úgyis megváltozik és előbb vagy utóbb minden jóra fordul. Ezzel akár élethosszig is tudja áltatni magát.

MÉRLEG

A Mérleg ki nem állhatja a felesleges konfrontációt és egy őszinte beszélgetés nagyban növeli ennek az esélyét. Ennek értelmében, ha valamivel kapcsolatban szörnyen viselkedik a párja, akkor képes elképzelni őt olyannak, amilyennek szeretné, sőt másoknak is erről az idealizált képről beszél.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.