Erre az 5 csillagjegyre élete legjobb nyara vár – Nincs az már olyan messze….!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem néztük el a naptárt, tudjuk, hogy addig még sok víz lefolyik a Dunán, de higgyen nekünk, az a kis idő gyorsan elillan. A nyár mindenkinek feltöltődés- és élménygazdag időszak, de ezek a csillagjegyek különösen sok izgalomra számíthatnak július 21. és szeptember 22. között. Valójában életük legjobb periódusa vár rájuk. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból csillagjegyed alapján kiderülnek a részletek.

Bika

Bika jegyűként nemcsak kívülről érkezik rengeteg pozitív energia a közeledbe, július 15-étől kezdve te is csupa örömöt, boldogságot és szépséget sugárzol, ezért mindenki a társaságodat keresi majd. Meghatározó változásokra is számíthatsz ezen a nyáron, de nincs okod rá, hogy ne élvezd ezeket.

…addig is itt a mai „mi lesz velem”….

A mostani időszak az újrakezdés időszaka lehet, kedves Bika. Akár érzi magában az erőt, akár nem, tudnia kell, hogy készen áll az új kihívásokra, csak bíznia kell magában és a sikerben. Ne ragaszkodjon annyira a múlthoz, s egy kicsit felejtse el szentimentalizmusát is. Kezdjen valóban új életet!

Rák

Rák jegyűként egész nyáron teli leszel energiával, ezért bátran szervezz sok és izgalmas programot. Új embereket ismerhetsz meg, de a nyár a meglévő kapcsolataidra és a saját magaddal való viszonyodra is nagyon jó hatással lesz. Kapcsolódj ki minél többet, és élvezd a napsütést, a meleget.

…addig is itt a mai „mi lesz velem”….

Ha jelenleg szingli, akkor mai egy igazán remek alkalomnak ígérkezik, hogy végre burkoltan, vagy nyíltan, de összehozza azt a bizonyos találkát, rendit, amit annyira szeretne! A párkapcsolatban élõ Rákoknak sem lesz ma rossz napjuk, hisz nagy áttörést érhetnek el szerelmi téren, ha most nemes egyszerűséggel, bátran kedvesük elé állnak és közlik, hogy mit szeretnének.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként július 13-tól kezdve a barátságaid és a szerelmi életed virágzásnak indulnak. Amikor július 22-én a Nap a csillagjegyedbe lép, eljön a te időd. Királynőnek érzed majd magad, aminél valójában semmire sem vágysz jobban. Olyan erőt tapasztalhatsz testileg és lelkileg egyaránt, mint eddig még soha.

…addig is itt a mai „mi lesz velem”….

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

<<< Ezt olvasta már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük