5 furcsa csillagjegy-páros - Ők azok, akik soha nem jönnek ki egymással - Városi Kurír

Sorting by

×

5 furcsa csillagjegy-páros – Ők azok, akik soha nem jönnek ki egymással

Csillagainkban a hiba? A csillagjegyünk oka lehet annak, ha bizonyos emberekkel minden igyekezetünk ellenére sem jövünk ki. Vannak emberek, akik mágnesként vonzzák egymást, ugyanakkor az is megesett már, hogy egy teljesen új ismeretség volt számukra olyan, mintha évtizedek óta tartana. Másokat viszont – bár semmi rosszat nem tettek – képtelenek elviselni. Min múlhat ez? Alighanem a rezgéseken és a személyiségünkön. Ezt pedig egyértelműen köszönhetjük a csillagoknak is.

Hirdetés

Szűz-Rák

A Szűz csillagjegyűek általában a Rákokkal értik meg nehezen magukat, mivel a Szűz gyakorlatias, pörgős, mindent megtervez és megszervez, erős akaratú és gyakorlatias, a Rák ezzel szemben az érzelmeire hagyatkozik.

Kos-Halak

A Kosok tüzessége nem kompatibilis a Halak nyugodtságával és lassúságával. A Kos jegyűek türelmetlenek, esetleg forrófejűek, néha sértőek is, és halálra idegesítik őket azok a jegyek, akik a “lassú víz, partot mos” elvét követik.

Mérleg-Skorpió

A Mérlegek és a Skorpiók sem jók csapatban. A Mérleg törekszik az egyensúlyra, nehezen konfrontálódik, keresi a különböző oldalak érveit és igyekszik egálba hozni a dolgokat. A Skorpió nem jön valakivel ki, azt közli, és nem bánja, ha van egy kis dráma körülötte.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.