Értsd meg őket is! – Az 5 legfélreértettebb csillagjegy

Van 5 csillagjegy, akik nem képesek megszokott módon élni, számukra elengedhetetlen a kihívás. Az új és érdekes dolgokat kedvelik, amivel néha kiborítják a szeretteiket, de érdemes velük megértőnek lenni.

1. Kos

A Kos mindig azt csinál amit akar, még akkor is, ha ez megijeszti vagy próbálják őt lebeszélni. Neki nincs szüksége szabályokra és nem tudja elviselni a szkeptikusokat. A Kos csak olyan dolgokat csinál ami örömöt okoz neki, ő úgy gondolja, hogy az élet rizikós, hallgatni kell a belső hangra és kalandokat kell keresni.

2. Ikrek

Az Ikrek új dolgokat akarnak csinálni még akkor is, ha az a dolog szinte semmiség, pl. új úton mennek dolgozni, új frizurát próbálnak ki és új ételeket esznek. Az Ikrek nem tudnak átlagos életet élni, mert kétségbeesnek és úgymond elhervadnak. Ők nem szeretnek unatkozni és a rutinos dolgokat sem kedvelik, ezért mindig aktívak maradnak. A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül.

Ezt sem árt tudni!

3. Mérleg

Ha ennek a csillagjegynek alkalma van arra, hogy spontán legyen, akkor az lesz. A Mérlegek minden nap valami újat, érdekeset várnak, nem hagynak ki egyetlen alkalmat se, mindig kellemesen töltik az idejüket.

4. Nyilas

Ő el tud kezdeni egy beszélgetést idegen személlyel, minden probléma nélkül és hamar meg is barátkozik az illető személlyel. Minden új dolog motiválja őt, az új emberek pedig új információt jelentenek a számára. A Nyilas nem feledkezik meg a régebbi barátairól sem. A spontaneitás nála azt jelenti, hogy egyik percben elhatározza, hogy elutazik valahová, a másik pillanatban már le is foglalja a jegyet.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest