Sorting by

×

5 napfényes csillagjegy a borongós napokra is

Vannak olyan csillagjegyek akik jobban tudnak szeretni mint mások, náluk erősebb ez az érzés, ma ezen csillagjegy szülöttei vannak terítéken, hiszen ők azok akik mások felé is boldogságot és napfényt sugároznak, márpedig egy kis extra napfény a mai borongós napon mindenkire ráfér.

Kos

A Kos egyike azoknak akik a legjobban tudnak szeretni. Egy kapcsolat elején kissé nehezükre esik kimutatniuk és elmondaniuk azt amit belül éreznek, aztán lassan megnyílnak és elhiszik azt, hogy a szerelem az egyik legszebb dolog amit ember érezhet. Ez a csillagjegy elég gyorsan szerelembe esik és hosszú ideig lángol benne ez az érzés. A Kos nem szereti mindenki előtt kimutatni az érzelmeit, ha melletted egy Kos van akkor te egy szerencsés ember vagy.

Rák

Amikor egy kapcsolatról beszélünk akkor tudnunk kell, hogy a Rákok a legjobbak és a legkitartóbbak a partnerük mellett. Az érzelmi világuk ingadozó, de ez nem befolyásolja a szerelmüket. A feltétel nélküli szeretet jellemzi a legjobban a Rák szülötteit. Ha egy ilyen partnert választottál magadnak akkor vigyázz rá. Ez a csillagjegy szereti kényeztetni azokat az embereket akiket szeret és szereti óvni őket. Ő mindig minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy te boldog légy.

Bika

A Bika egy erős személyiségű személy és megbízható, a szerelemben szépen viselkedik, azt szereti, ha a partnere kedvébe járhat. E csillagjegy  szülöttei nagyon érzékenyek, könnyen sebezhetőek, bár ezt nem mutatják. A Vénusz a Bika domináns bolygója ezért, ha ilyen partnered van akkor a legkényeztetőbb és legboldogabb kapcsolatban lesz részed. Legyél felkészülve arra, hogy mindig fogsz valami apró ajándékot kapni csak úgy minden ok nélkül. A Bika mindig vigyáz a partnerére és félszavakból is megérti a kedvesét. E csillagjegy szülöttével a szerelem mágikus és örökké tart.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.