500.000.- forint fejpénzt kínál a BKV annak a dolgozójának, aki odavisz egy új buszsofőrt a céghez

Bruttó 500-500 ezer forintot fizet a nyáron a céghez érkező autóbusz- és trolibuszvezetőknek és az őket ajánló BKV-s kollégáknak is a toborzókampány alatt– közölte a tömegközlekedési vállalat pénteken.

Hozz magaddal még egy embert…..

„Az egész Európában problémákat okozó autóbuszvezető-hiányra reagálva extra bónuszokkal indítja nyári toborzó kampányát a BKV Zrt. Most igazán megéri BKV-snak lenni és BKV-ra váltani is! Társaságunk ugyanis a meglévő járművezetők lojalitását és hűségét, valamint az új kollégák elköteleződését is kiemelten honorálja. A nyári kampány ideje alatt mind az új belépőnek, mind az őt ajánló BKV-s munkatársnak bruttó 500-500 ezer forint bónuszt fizetünk, amennyiben 6 hónap múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban”- írták.

A közlemény szerint június 1. és augusztus 31. közötti kampányban

a kifizetés feltétele, hogy mind az új kollégának, mind az őt ajánlónak 6 hónap múlva is a BKV-nál kell dolgozniuk főállásban.

A BKV-nál jelenleg 2000 autóbuszvezető és 280 trolibuszvezető dolgozik, átlagos bruttó keresetük 730 ezer forint. A cég nem csak friss munkaerőt keres, hanem a szakmában dolgozó sofőröket is arra biztatja, hogy menjenek hozzájuk dolgozni.

„Természetesen jelentkezhet az is, akinek még nincs (a buszvezetéshez szükséges) D kategóriás jogosítványa. Nekik is jár extra juttatás: a BKV folyamatosan indítja képzéseit a C kategóriával rendelkező jelentkezőknek, akik a tanfolyam ideje alatt is munkatársak lesznek és a munkabér mellett sikeres vizsgánként (összesen 4 alkalommal) bruttó 150 ezer forint bónuszt is kapnak. Járművezetői állásra B kategóriás jogosítvánnyal is lehet jelentkezni, a képzésben ugyancsak partner lesz a BKV

– írják hozzátéve:

„..természetesen jelentkezhet az is, akinek még nincs (a buszvezetéshez szükséges) D kategóriás jogosítványa. Nekik is jár extra juttatás: a BKV folyamatosan indítja képzéseit a C kategóriával rendelkező jelentkezőknek, akik a tanfolyam ideje alatt is munkatársak lesznek és a munkabér mellett sikeres vizsgánként (összesen 4 alkalommal) bruttó 150 ezer forint bónuszt is kapnak. Járművezetői állásra B kategóriás jogosítvánnyal is lehet jelentkezni, a képzésben ugyancsak partner lesz a BKV.

Nem csak budapestiek jelentkezését várjuk! A munkába járáshoz támogatást adunk, azoknak pedig, akik a fővárostól messzebb élnek, munkásszállón biztosítunk kedvezményes elhelyezést. Nők jelentkezését is várjuk: a BKV-nál a buszvezetők között jelenleg 3, a trolibuszvezetők között pedig 8 százalék a nők aránya.”