5 igazán bosszúálló csillagjegy

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A bosszúvágy is emberi tulajdonság, különösen akkor, ha megcsalva éri magát az ember. Exeinken állnánk leginkább bosszút, mi többiek, de a következő 5 csillagjegy sokszor meg is teszi.

Skorpió

Nos, méltán híresek a Skorpiók bosszúálló természetükről, ők egyértelműen nem maradhatnak ki ebből a felsorolásból. Ez különösen nehéz helyzeteket hordozhat az exek számára: amennyiben hazudtál, vagy becsaptad a Skorpió jegyű barátodat, úgy borítékolhatod, hogy a tetteidnek következményei lesznek. Ennek a jegynek a tagjai rettentően kitartóak, és sok-sok évet is képesek várni a megfelelő alkalomra. Bár nem riadnak vissza attól, hogy nyíltan rendezzék a nézeteltéréseiket, ha kell, nagyon türelmesen kivárják a méltó bosszú idejét.

Oroszlán

Az Oroszlánok messze földön híresek önbizalmukról és büszkeségükről, így aztán nem tűrhetik, hogy bárki miatt csorba essen pozitív énképükön. A csillagjegy szülöttei, nem is igazán híresek arról, hogy szó nélkül vegyék, ha az exük nem éppen hozzájuk méltó módon zárta le a kapcsolatot.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “5 igazán bosszúálló csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest