Sorting by

×

6 csillagjegy, akik értékelik az élet apró örömeit, ezért jutalmul nagyokkal is meglepi őket az univerzum!

Ők azok, akiket még a madárcsicsergés is örömmel tölt el. Tudják, hogy a boldog élet alapja a kis dolgok értékelésében rejlik. Ugyan ők is szembesülnek nehézségekkel az életben, igyekeznek mindig a legjobbat kihozni a dolgokból. Könnyű túlságosan cinikusnak, vagy elfoglaltnak lenni ahhoz, hogy észre vegyük a körülöttünk lévő számtalan szépséget a világban. Néha mégis meg kell állnunk és élvezni egy csésze kávét, egy gyerek kacaját vagy a tájat, ami körülvesz. Íme, azok a csillagjegyek, akik a legjobbak ebben.

Bika

Nem arról van szó, hogy a Bika nem értékeli a nagyvilági, luxus dolgokat, viszont tudja, hogy a számos apró, de mégis értékes dolog segít minket abban, hogy túllendülhessünk az élet negatív aspektusain. Realisták, ezért tudják, hogy rossz események igenis bekövetkezhetnek, viszont hiszik, hogy enyhülés létezik mindenki számára.

…szombaton erre számíthat!

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja előmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Mérleg

Igyekszik a jelenben élni és nem kihagyni az élet nyújtotta apró örömöket. Tudja, hogy ezek a legértékesebb pillanatok és dolgok, amelyek valójában az életet jelentik. Néha attól tart, hogy lemarad valamiről, ezért hajlamos hiper-éber üzemmódba kapcsolni. Általában mindig a napos oldalt nézik és ők azok, akik a legjobbat hozzák ki egy adott helyzetből.

…szombaton erre számíthat!

Megeshet, hogy a környezetében élők ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetősen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Ikrek

Az Ikrek számára az apró, szívből jövő kedves gesztusok képesek megerősíteni a kapcsolatokat. Nem csak a családjukkal, de a barátaikkal, kollégáikkal, sőt még az idegenekkel szemben is ilyen attitűdöt mutatnak. Ezek az apró tettek szebbé teszik mások és az ő napjukat is, ami nagyon jó érzéssel töltik el őket.

…szombaton erre számíthat!

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak győzze erővel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

<<< Olvasna más horoszkópot is? Kattintson! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.