6 csillagjegy, akik mindent “is” jobban tudnak – legalábbis Ők így gondolják, pedig…..

Volt már olyan, hogy azt kívántad egy randevú első perceiben, hogy bárcsak megnyílna alattad a föld? Ezek a csillagjegyek pont így érzik, amikor találkoznak. Vígjátékokban fordul elő a jelenet, amikor randevú közben az egyik félnek váratlan hívása érkezik: azonnal el kell mennie! Valójában pedig menekülnie, hiszen előre elrendezett hívásról van szó.

Az életben nem biztos, hogy ilyen egyszerű eltűnni egy félresikerült randiról, így jobb, ha előre felkészülsz: ez a három párosítás kellemetlen lehet.

Halak és Nyilas – víz és tűz

Van pár közös témájuk, és az ágyban is jól megértik egymást, ha egy szót sem szólnak. Ez egy randin elkerülhetetlen, így viszonylag hamar kiderül: ami izgatja a Nyilast, az megrémiszti a Halakat. Előbbi kalandot, függetlenséget, folytonos izgalmat akar, utóbbi pedig hosszú, szoros kapcsolatot és lágy érzelmeket. Mielőtt összevesznétek, inkább fizessetek (megosztva a számlát), és várjátok az igazit.

Szűz és Oroszlán – az okos és a szörnyeteg

Persze semmi szörnyű nincs az Oroszlánban, de a Szűz el sem tudja képzelni, hogy valaki ennyire uralkodni akar az életén. Az Oroszlán kedvesen ételt választ, vagy helyet javasol, a Szűz pedig kiborul, hiszen képes egyedül eldönteni, mit akar! A Szűz a kapcsolatban sokkal irányítóbb, mint sejtené a randipartnere, így még a főétel előtt kiborul a bili. Ha egy párocska egyik tagja elviharzik egy étteremben, valószínűleg ők ketten randiztak.

Vízöntő és Skorpió – értelem vagy érzelem?

Mindkettőben van bőven mindkét dologból, de míg a Vízöntő nagyon nehezen mutatja ki, a Skorpió már az első randin ráönti a másikra, ha működik a kémia. Alapvetően a Skorpió titokzatos és visszafogott, de ha úgy érzi, megtalálta az igazit, ijesztően szenvedélyes lesz. A Vízöntő ettől egyre jobban bezárkózik, és nemhogy egy csepp romantikát nem mutat, de hűvössé és unalmassá válik. Ha sikerül ebből kihozni valamit, pár randinál nem jut tovább ez a románc.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

3 thoughts on “6 csillagjegy, akik mindent “is” jobban tudnak – legalábbis Ők így gondolják, pedig…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.