6 csillagjegy, akiknél a jövő hét mindent visz! Siker várható a karrierben, a szerelemben és a pénzügyekben is! - Városi Kurír

Sorting by

×

6 csillagjegy, akiknél a jövő hét mindent visz! Siker várható a karrierben, a szerelemben és a pénzügyekben is!

Van az úgy -és nem csak a mesében!- hogy úgy állnak a csillagok, hogy egyes csillagjegy szülötteinek minden összejön. A június 13-ával kezdődő hét ilyennek ígérkezik 6 mázlista hónap képviselőinek – állítja a horoszkóp. Hogy kik Ők? Lássuk!

Hirdetés

Kos

Jövő hétfőn és kedden Kos csillagjegyben születettként jól nézd meg, hogy hová lépsz és merre mész, szó szerint figyelj oda magadra! A hét többi napján érdekes és izgalmas élmények részese lehetsz, Emberi kapcsolatodra érdemes volna nagyobb hangsúlyt fektetned, mert olyan kapcsolatra lelhetsz ami egész életedre hatással lesz pozitívan.

Bika

Jól indul a 13-ával kezdődő heted, örömteli kellemes dolgok várnak rád, többek között olyanok is amelyekre már régóta vágysz, beleértve a szívügyeidet is. Igyekezz megtalálni az aranyközéputat, ne sodródj a végletek felé! A karrieredben egy jó döntés nagyon sokat segít. Keresd a lehetőségeket, mert ez a hét neked kedvez.

Ikrek

A jövő hét első felében egyáltalán nem bánnád, ha valaki olvasni tudna a gondolataidban, ám ez nem fog menni, kénytelen leszel kitárulkozni és kimondani azt amit eddig nem mertél. A hét további részében minden okod meglesz arra, hogy jól érezd magad, sőt még pénzt is kaphatsz, amire egyáltalán nem számítottál.

Rák

Június 13-án, hétfőn és utána kedden a Rák csillagjegy szülötteként apróbb örömök dobják fel a napodat, több kellemes meglepetésben is lesz részed. A hét további részében szorosan együtt kell működnöd munkahelyi kollégáiddal, s megtanultok együtt gondolkodni. Ez hosszútávon nagyot tud neked segíteni, mert elindíthat egy sikeresebb időszakot az életedben. De ez csak rajtad múlik. Használd ki ezt a lehetőséget.

<<< Nézz bele más horoszkópokba is ! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “6 csillagjegy, akiknél a jövő hét mindent visz! Siker várható a karrierben, a szerelemben és a pénzügyekben is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.