Sorting by

×

6 csillagjegy, akinek változtatnia kell a gondolkodásmódján! – Te az “ötödik, vagy a hetedik” vagy?

Bármit is csinálsz, nem akar működni a dolog? Hiába váltasz munkahelyet, ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz? Ha igennel felelsz ezekre a kérdésekre, akkor ideje változtatnod a mentalitásodon. A csillagjegy – magyarázat segít!

1. Kos

A gondot az jelenti, hogy nem gondolkodsz előre, nem gondolsz arra, hogy a kimondott szónak milyen következményei lehetnek az életedre nézve. Az jó, ha spontán vagy, és átélsz minden pillanatot, de a lobbanékony, meggondolatlan cselekedeteknek komoly következményei lehetnek.

Törekedj a higgadtságra, a nyugodtságra, mert ezáltal jobban fognak alakulni az emberi, családi kapcsolataid.

2. Bika

Számodra fontosak a hagyományok, és úgy gondolod, hogy a pénz egyenlő a hatalommal. Mindig a stabilitásra törekszel, de emiatt olykor nem tudsz szabadon dönteni, szabadon cselekedni. Túl sok a szabály az életedben, ami egyrészt jó, másrészt pedig számos akadályba ütközhetsz.

Élj egy kicsit szabadabban, légy nyitott, elfogadóbb, és értsd meg azt, hogy nem minden tőled függ.

3. Skorpió

A te legnagyobb problémád az, hogy mindent túl komplikálsz, túl gondolsz, mert azt hiszed, hogy így mindent irányítani tudsz. Közben az elvárásaid, a berögzült gondolkodásmódod rabja vagy. Éppen ezért gyakran megbánsz dolgokat, vagy túlzásokba esel.

Igyekezz nem felnagyítani a dolgokat. Az egyszerűbb élet sokszor boldogabb.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.