6 csillagjegy kolbászol közöttünk, akiknek hatalmas változást hoz a június! - Csekkold, hogy köztük vagy-e! - Városi Kurír

Sorting by

×

6 csillagjegy kolbászol közöttünk, akiknek hatalmas változást hoz a június! – Csekkold, hogy köztük vagy-e!

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni. Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet érint legnagyobb mértékben a június 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Hirdetés

Szűz

Nagyon zavarodottnak és ingerültnek fogod érezni magad a Merkúr hanyatlása alatt. Te alapvetően amúgy is eléggé részletekben elvesző, szőrszálhasogató tudsz lenni, de nem annyira, hogy azt már te magad is észre vedd. Próbálj meg türelmes lenni nem csak másokkal, de önmagaddal szemben is. Ne hagyd, hogy olyan apróságok befolyásolják a hangulatodat, amelyeknek az égvilágon semmi jelentősége az adott pillanaton kívül.

…szerdán erre figyelj….

Ma valósággal vonzhatja a jó társaság és az élet sűrűje, ami természetesen, a pártalálásnak is jót tehet, ha esetleg éppen szingli, kedves Szűz! Ismerkedjen, viccelődjön kedvére, és élvezze ezt a pompás napot. És ne feledje, néha nincs is jobb egy kiadós, önfeledt nevetésnél!

Mérleg

Tudvalevő, hogy nagyon diszkrét tudsz lenni és szinte minden egyes lelki ügyedet rejtve tudod tartani mások elől. A Merkúr hanyatlása azonban belőled is kihozza azt az oldaladat, amellyel nem szoktál naponta találkozni. Az érzelmeid sokkal könnyebben a felszínre törnek majd. Tanácsos nem elragadtatni magad semmivel kapcsolatban és odafigyelned arra, hogy ne bánts meg másokat a szavaiddal.

…szerdán erre figyelj….

Előfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Mérleg, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetűek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Vízöntő

Szükségtelen frusztrációk lesznek rajtad úrrá a Merkúr hanyatlása alatt. Fontos lesz, számodra, hogy olyan perspektívából tekints a dolgokra, amelyből általában nem szoktál. Ha képes vagy elsajátítani a pozitív hozzáállást, rá fogsz jönni, hogy nem olyan siralmasak körülötted a dolgok, ahogyan azt elsőre hiszed.

…szerdán erre figyelj….

Még akkor is, ha úgy érzi, túlteng önben az energia, mindenképpen igyekezzen inkább a pihenésre, mint a pluszmunkára törekedni, amikor végez a nap legfontosabb teendőivel, ugyanis, a szervezetének szüksége lehet egy kis feltöltődésre, még, ha ezt most nem is érzi. Nem kell mindig száz százalékon pörögnie az embernek, higgye el, s próbálja meg legyőzni, néha túlzó maximalizmusát!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.