Sorting by

×

6 csillagjegy szülötteinek 2022 nyarán megváltozik az élete! Ők elfelejthetik a gondokat

Ugyan még tombol -kis jóindulattal- a koratavasz, de hidd el, idény is eljön a június, meg a nyár többi hónapja!. A 2022-es év kánikula-évszaka néhány csillagjegy számára sok szerencsét hoz. Elfelejthetik a problémákat és az anyagi gondoktól sem kell tartaniuk.

Szűz

A Szűz nem is számít arra, hogy jöhetnek még jobb idők, mert olyan sok rossz dologban volt része. A 2022-es év nyara pedig elhozza számára azt a jót, amelytől a Szűz meg is lepődik. Sokat fog segíteni a család és a barátok egész sora abban, hogy elérje a kitűzött céljait. A Szűz kreativitása is a maximumon lesz, csak pozitív energiákat fog magához vonzani.

…de addig is szombaton…..

Nézeteltérések, sót, akár heves indulatok hátráltathatják egy fontos projekt befejezésében, ebbe azonban most semmiképpen se menjen bele, mert akkor veszhet minden, amiért mostanában annyit dolgozott, egy ostoba, jelentéktelen kis apróság miatt. Ehelyett inkább maradjon objektív, válogassa meg mondatait, ha kell szavanként, csak, hogy egyben tartsa a működő egészet! Nehéz feladat… de talán éppen ezért, pont önnek való, kedves Szűz!

Skorpió

Eljött az ideje annak, hogy az utóbbi időkben befektetett munkádnak learasd a gyümölcsét, főleg szakmai téren. A 2022-es év nyara nagyon sikeres lesz a Skorpió számára. Ha arra figyel, amire kell akkor a legmerészebb álmai is teljesülhetnek. Lesznek olyan pillanatok, amikor e jegy szülötte lustának fogja érezni magát, nem lesz kedve semmihez még dolgozni sem, de jó lesz odafigyelni a dolgokra mert nyáron lesz itt az az idő amikor a szerencse melletted áll.

…de addig is szombaton…..

Az érzelmek az asztrális energiák hatására ma igencsak magasba szökhetnek, kedves Skorpió! Annál is inkább, mivel a környezetében élők között mostanában egyesek harapós kedvükben lehetnek, ami ma könnyen konfliktusokhoz vezethet, melyekből a legjobb, ha kimarad. Kontrázás helyett, csitítsa inkább a kedélyeket és vezesse rá a többieket a szívből jövő szó hatalmas gyógyító és békítő erejére!

Kos

A társadalmi interakcióval kissé hadilábon álltál az elmúlt télen ezért magányosnak érezheted magad. A 2022-es év nyarának eljövetelekor új emberek jelennek meg az életedben, ők amellett, hogy felvidítanak téged, még igazi megbízható barátaid is lesznek.

…de addig is szombaton…..

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetős kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett…

<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.