Sorting by

×

6 csillagjegy, akinek változtatnia kell a gondolkodásmódján! – A Skorpió tuti köztük van, hát Te?

Bármit is csinálsz, nem akar működni a dolog? Hiába váltasz munkahelyet, ugyanazokkal a problémákkal fogsz szembesülni? Ha igennel felelsz ezekre a kérdésekre, akkor a csillagjegyed alapján ideje változtatnod a mentalitásodon.

1. Kos

A gondot az jelenti, hogy nem gondolkodsz előre, nem gondolsz arra, hogy a kimondott szónak milyen következményei lehetnek az életedre nézve. Az jó, ha spontán vagy, és átélsz minden pillanatot, de a lobbanékony, meggondolatlan cselekedeteknek komoly következményei lehetnek. Törekedj a higgadtságra, a nyugodtságra, mert ezáltal jobban fognak alakulni az emberi, családi kapcsolataid.

… hétfőn ez vár Rád!

Ma a kisebb volumenű dolgok helyett, koncentráljon a nagyobb, fogósabb kérdések megoldására, melyben most jeleskedhet. Ne riadjon vissza attól sem, ha most néhány nehéz döntést is meg kell hoznia, hisz, sokszor csak nagy erőfeszítések árán érhet el igazán nagy áttörést az ember.

…a szerelemben pedig ez!

Ma beindulhat önben valami, aminek következtében, ellenállhatatlan vágyat érezhet az iránt, hogy szép lassan, részleteiben is kibontakozzon egy romantikus és különleges este kedvesével. Elméje teremteni képes, kedves Kos, hát legyen nyugodtan megszállott és szenvedélyes e téren, s tegyen meg mindent, hogy elérje célját!

2. Bika

Számodra fontosak a hagyományok, és úgy gondolod, hogy a pénz egyenlő a hatalommal. Mindig a stabilitásra törekszel, de emiatt olykor nem tudsz szabadon dönteni, szabadon cselekedni. Túl sok a szabály az életedben, ami egyrészt jó, másrészt pedig számos akadályba ütközhetsz. Élj egy kicsit szabadabban, légy nyitott, elfogadóbb, és értsd meg azt, hogy nem minden tőled függ.

… hétfőn ez vár Rád!
Megeshet, hogy ma nem éppen olyan légkör lengi körül, amilyet szeretne, talán hiányzik a családja, akikkel, érthetően, inkább töltené az idejét, mint másokkal. Legyen mégis erős, és tartson ki, kedves Bika, ameddig muszáj, hogy aztán, nyugodt lelkiismerettel kapcsolódhasson ki azokkal, akiket szeret!

…a szerelemben pedig ez!

Furcsa és jó értelemben vett nosztalgikus érzések kavaroghatnak most önben, melyek mentén elmerenghet a régi szép időkön, ahhoz azonban, hogy teljes szívvel és lélekkel folytathassa jelenlegi kapcsolatát, meglehet, hogy jobb, ha amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is engedi eme gondolatokat. Ne ragaszkodjon a múlthoz nagyon, kedves Bika, mert azzal elvesztheti a jelen élvezetét!

3. Skorpió

A te legnagyobb problémád az, hogy mindent túl komplikálsz, túl gondolsz, mert azt hiszed, hogy így mindent irányítani tudsz. Közben az elvárásaid, a berögzült gondolkodásmódod rabja vagy. Éppen ezért gyakran megbánsz dolgokat, vagy túlzásokba esel. Igyekezz nem felnagyítani a dolgokat. Az egyszerűbb élet sokszor boldogabb.

… hétfőn ez vár Rád!
Ma gyakorta megzavarhatja tevékenykedését, néhány nem várt hívás, ami csak arra jó, hogy kiessen a ritmusból. Ha elege van, egy laza mozdulattal, kapcsolja ki nyugodtan a telefonját. Aki el akarja érni, majd hívja késõbb. Merüljön el a munkájában és alkosson, kedves Skorpió, hisz ez a jövő legbiztosabb záloga!

…a szerelemben pedig ez!

Első látásra egy olyan szerelmi dilemma merülhet fel ma kedvese és ön között, amiben látszólag, teljesen különböző véleményük. A probléma abban lehet, hogy, míg ön a legapróbb részleteket is figyelembe veszi, addig megeshet, hogy kedvese inkább csak a nagy egészet tartja lényegesnek. Szerencsére, ez nem egy áthidalhatatlan különbség!

<<< Heti horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.