6 csillagjegynek hatalmas változást hoz a Merkúr hanyatlása: sorsdöntő március vár rájuk!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni. Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni a március 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Ikrek

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

…érdekel, hogy mit ígér Neked március 1-e? Olvasd!

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes őszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezőleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Rák

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

…érdekel, hogy mit ígér Neked március 1-e? Olvasd!

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettő mielőbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

…érdekel, hogy mit ígér Neked március 1-e? Olvasd!

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellő időn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitól kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Oroszlán!

<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük