7 egyszerű dolog, ami javítja az életminőséget – Folytassuk boldogabban!

Nincs olyan ember a világon, akinek tökéletes az élete. Mindenki fejlődhet, sokan azonban úgy gondolják, hogy a pozitív változások rendkívül időigényesek, és hatalmas erőfeszítést igényelnek.

Ez azonban tévedés, semmilyen drasztikus lépésre nincs szükségünk ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és gyorsabban haladjunk céljaink felé. Íme 7 pofonegyszerű dolog, amit már holnaptól elkezdhetsz azért, hogy jobbá tedd az életed.

1. Minden nap írj le három dolgot, amiért hálás vagy!

Fontos emlékeztetnünk magunkat arra, hogy mink van, és mik azok a dolgok, amiket már megvalósítottunk. Egy ilyen lista írása közben könnyen ráébredhetünk arra, hogy mennyi mindent sikerült már elérnünk az életben, vagy épp arra, hogy milyen nagyszerű emberek vesznek minket körül.

2. Mozogj minden nap!

Nem feltétlenül kell konditerembe járni, vagy versenyszerűen sportolni, sőt! Mindegy, hogyan, csak mozogjon az ember. Lehet gyaloglás, lépcsőzés, kertészkedés, súlyzózás, vagy épp lepedőakrobatika…A lényeg a rendszeres testmozgás, ami nem csak a fizikai, hanem a mentális állapotunkra is jó hatással van.

3. Szánj napi 10 percet takarításra, rendrakásra!

Nem mindenki van oda a takarításért és a pakolászásért, pedig az ilyen tevékenységeknek sok pozitív velejárójuk van. Például napi 10 perc takarítással csökkenthetjük a hosszú és fárasztó nagytakarítások számát. Vigyük ki a szemetet, töröljük le a port, tegyük vissza a dolgokat a helyükre. A rendből baj nem lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük