7 ok, amiért Brad Pit és Angelina Jolie elváltak

Féltékenység

Miután a csalás pletykák elkezdtek terjedni, az emberek elkezdték kötni Jennifer Aniston-t a történetben. Sokan azt hiszik, hogy elválnak, mert Brad és az ő felesége újra összejöttek.

Eltérő gondolkodásmód

David Icke író azt állította, hogy a válásuk oka, hogy Jolie nem az, aki gondolkodik, és 11 pontban igyekezett bizonyítani.

Rossz szokások

A források szerint Angelina elakadt a férje gyomnövekedésétől és alkoholtól. Ráadásul aggódott amiatt, hogy a harag problémái gyermekeik számára veszélyesek voltak.

Utazás Horvátországba

Jolie számára a végső szalmaszál volt, amikor Brad utazott Horvátországba szórakoztató barátaival, ahelyett, hogy a család utolsó éveivel töltötte volna a nyarat.

Gwyneth Paltrow

Brad Pitt azt állította, hogy Gwyneth Paltrow az álmában nevetett, ami miatt Jolie zavart volt, és elhatározta, hogy elszakad.

Gyermeknevelési elv-különbségek

A szakítás az eltérő szülői stílusok eredménye. Angelina Jolie-nak nagyon elégedetlennek kellett lennie Brad szülői módszereivel.

Marion Cotillard

Valószínűleg Jolie bérelt egy magánnyomozót, aki feltárta a kapcsolatot Pitt és Cotillarddal. A félelem, hogy megcsalják a tettetett Jolie fájlt, hogy váljon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük