77 milliárdból, azaz 77.000.000.000 forintból Luxusfalu épül Zalacsány településen

A balatoni régióban Kehidakustyántól nem messze építik fel közép-Európa első luxusfaluját ötcsillagos szállodával, villákkal, éttermekkel és wellness központtal. Zalacsány felkerülhet a térképekre.

250 millió eurós (kb. 77 milliárd forintos) beruházás

keretein belül a Balaton régióban, Zalacsányban épül Közép-Európa első luxusfaluja. A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén megvalósuló fejlesztés részeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek.

2015-ben itt tartottak:

 

Az egész évben látogatható üdülőfalu lakóinak nemigen kell majd kimozdulniuk,

hiszen a területen minden szolgáltatást megtalálnak, amire csak szükségük lehet.

“A resort a tervek szerint több mint ezer főt is ki tud majd kiszolgálni, akik a nagyságrendileg ötszáz lakás és villa irigyelt lakói lesznek. Rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei is élvezhetik majd a különleges közösség előnyeit. A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a Zala Springs területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást, amely egy feledhetetlen nyaralás, vagy pihenés során elképzelhető, ráadásul ezeket a legjobb minőségben kínáljuk majd számukra”

– mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

A tervek szerint

prémium wellness, fürdőház, éttermek, kávézók, konditerem, gyógyszertár, játszótér, kulturális és konferenciaközpont, sportpályák, fürdőtó, rekreációs területek is létesülnek a közeljövőben.

A “bot” másik vége

Strandolni, szabadon? – balatoni szabad-strand kínálat

(forrás: atv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük