A kabinet mondja le a pedofíliát propagáló szélsőjobboldali Milo Yiannopoulos részvételét a január közepére, Európa jövőjéről tervezett  kormányzati konferencián!

[mnky_ads id=”3427″]

Mint ahogy arról a Városi Kurir is beszámolt, a meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett, a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy mondja le a gyermekek megrontását támogató szélsőjobboldali meghívását a rendezvényre! Ne alázza meg a magyar gyermekeket és ne foglaljon állást a pedofília mellett ilyen emberek meghívásával! A DK tudni akarja, hogy ki hívta meg Yiannopoulost, és ki hagyta jóvá a meghívottak listáját – magyarán ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.

Gréczy Zsolt, szóvivő

DK

​[mnky_ads id=”3811″]

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat.”

    🙂 Ezt tudná valaki idézni tőle?

  2. ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.
    A válasz pofon egyszerű
    Egy szélsőjobboldali pedofil 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét