Connect with us

Ez a nap

Ki hívta meg a szélsőjobboldali pedofilt?

Milo Yiannopoulos
Megosztás

A kabinet mondja le a pedofíliát propagáló szélsőjobboldali Milo Yiannopoulos részvételét a január közepére, Európa jövőjéről tervezett  kormányzati konferencián!

Mint ahogy arról a Városi Kurir is beszámolt, a meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett, a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy mondja le a gyermekek megrontását támogató szélsőjobboldali meghívását a rendezvényre! Ne alázza meg a magyar gyermekeket és ne foglaljon állást a pedofília mellett ilyen emberek meghívásával! A DK tudni akarja, hogy ki hívta meg Yiannopoulost, és ki hagyta jóvá a meghívottak listáját – magyarán ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.

Gréczy Zsolt, szóvivő

DK

Szerző

2 hozzászólás

2 Comments

  1. András

    2017.12.29 18:35 at 18:35

    „Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat.”

    🙂 Ezt tudná valaki idézni tőle?

  2. staropramen

    2017.12.29 20:41 at 20:41

    ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.
    A válasz pofon egyszerű
    Egy szélsőjobboldali pedofil 🙂

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük