Ki hívta meg a szélsőjobboldali pedofilt?

A kabinet mondja le a pedofíliát propagáló szélsőjobboldali Milo Yiannopoulos részvételét a január közepére, Európa jövőjéről tervezett  kormányzati konferencián!

Mint ahogy arról a Városi Kurir is beszámolt, a meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett, a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy mondja le a gyermekek megrontását támogató szélsőjobboldali meghívását a rendezvényre! Ne alázza meg a magyar gyermekeket és ne foglaljon állást a pedofília mellett ilyen emberek meghívásával! A DK tudni akarja, hogy ki hívta meg Yiannopoulost, és ki hagyta jóvá a meghívottak listáját – magyarán ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.

Gréczy Zsolt, szóvivő

DK

2 hozzászólás

 • 2017.12.29 - 18:35
  Közvetlen hivatkozás

  “Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat.”

  :) Ezt tudná valaki idézni tőle?

  Válasz
 • 2017.12.29 - 20:41
  Közvetlen hivatkozás

  ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.
  A válasz pofon egyszerű
  Egy szélsőjobboldali pedofil :)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük