“9 csillag” módszer, hogy megismerd önmagad! Nézd mi vár rád! A pontossága meg fog lepni! - Városi Kurír

Sorting by

×

“9 csillag” módszer, hogy megismerd önmagad! Nézd mi vár rád! A pontossága meg fog lepni!

5 csillag

Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak nagyon erős akaratúak. Jó a szervezőképességük és jó vezetők lehetnek. Általában nagy felelősség hárul rájuk, ezért nagyon zárkózott személyiségek. Szótlanná válhatnak, előfordul, hogy csak figyelik, mi is történik körülöttük. Még időben fel kell keresnie egy szakorvost, aki rávilágítja belső értékeire.

Hirdetés

6 csillag

Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak, férfias személyiségűek. Szorgalmasak és nagyon erős akaratúak. Határozottságuk lévén jó főnökök lehetnek. Azonban sokszor átlépik a határokat és bánják, hogyan viselkedtek, vagy beszéltek másokkal.

7 csillag

Romantikus gondtalan embereket jelképez ez a csillag. Az emberek azt hiszik, hogy ők nem tudnak az élet nehéz helyzeteihez alkalmazkodni, de ez nem így van. A pénz és a megfelelő anyagi körülmény a legfontosabb a számukra, ezért hajlandók tenni is. Arra oda kell figyelniük, hogy minél többet adnak, annál többet kapnak.

8 csillag

Zárkózott természetűnek tűnnek. Kedvesek, de csak azokkal aki meg tudja nyitni őket. Időnként túl sokat dolgoznak és elfelejtik, hogy az életben más dolgok is vannak, nem csak a munka. Meg kell tanulniuk pihenni és odafigyelni más dolgokra is.

9 csillag

Akiket ez a csillag jelképez aktívak, lelkesek és erős akaratúak. Remekül oldják meg a helyzeteket, ami annak köszönhető, hogy szeretnek gondolkodni. Időnként hajlamosak megbántani a környezetüket anélkül, hogy észre vennék.

Forrás

 

“9 csillag” módszer, hogy megismerd önmagad! Nézd mi vár rád! A pontossága meg fog lepni!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.