Sorting by

×

9 dolog, amit minden gazdag ember megtesz, de Ön nem teszi – ez lehet a titkuk!

A mai modern valóság az, hogy az emberek többsége hitelt vesz fel a bankoktól. Ez azért történik, mert az emberek többsége nagy lábon él. Hihetetlen kamatokat fizetnek a kölcsönért és nagyon kevés az esély arra, hogy a közeljövőben meggazdagodjanak.

Addig nyújtózz….., vagy…?

Ha megfigyeljük a gazdag embereket, észrevehető, hogy ők egészen másképp viszonyulnak az élethez. Lehet, hogy ezért gazdagok? Bemutatunk 9 szabályt, ami szerint a vagyonosok élnek. Lehet, hogy irányt mutatnak önnek az anyagi világban.

1. Használt dolgokat vásárolnak

Nekik nem kell drága dolgokat vásárolniuk az önértékelésükhöz. A gazdag emberek nem látnak semmi kivetni valót abban, hogy használt dolgokat vegyenek, beleértve a ruházatot, a bútort és a gépkocsit. Hiszen ha újnak látszik, minek akkor túl sokat költeni? Inkább a spórolt pénzét valami fontosba fekteti be.

2. Megfizethető dolgokat vásárolnak

A gazdag emberek pszichológiája az, hogy csak olyan dolgot vesznek, amit megengedhetnek maguknak. Nem fognak hitelt felvenni, annyiból élnek, amennyi a havi bevételük. Ők nem látnak semmi jót abban, ha évekig adósságban úsznak, ami megfosztja őket az élet örömeitől.

3. „Hosszú élettartalmú” termékeket vásárolnak

Olcsó termék vásárlásakor azzal csapjuk be magunkat, hogy ezzel spórolunk. Nézzünk erre egy példát: Ön 5000 forintos cipőt engedhet meg magának, hasonló kinézetű, de rosszabb minőségű cipőt lát 2000 forintért. Őszintén meg lesz győződve arról, hogy az olcsóbb cipő megvásárlásával spórolni fog. Valójában ez a cipő nagyon hamar tönkre megy és önnek egy újat kell majd vásárolnia. Akkor ki kit csapott be? A gazdag emberek nem dőlnek be az ilyennek.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.