90-95%-os pontosságú horoszkóp! – Merj belenézni!

Ki ne szerezné tudni, mi vár rá a közeli, vagy a kicsit távolabbi jövőben? Ha valamiben elbizonytalanodunk, ha válaszút elé érünk, jól jöhet egy finom taszítás a megfelelő irányba. De melyik az? Ez a horoszkóp egy esély arra, hogy megtudd!

Kos (Március 21. – Április 20.)

A legerősebb ellenfelek

A Kosnak mindig óvatosnak kell lennie. Már csak azért is, mert jellemükből adódóan makacsok és határozottak. De a legnagyobb aduászuk mégis az a képességük, hogy szenvedélyesen képesek partnerüket megcsókolni. Szelídek és gyengédek, de ugyanakkor szenvedélyesek és hevesek. Ez egy elég furcsa kombináció egy személyben. A Kosok a legszenvedélyesebb szerelmesek. És bűn, ha nem ismeri fel ezt bennük bárki is. Makacsok, de ez a tulajdonságuk segít nekik elérni a leginkább elérhetetlen dolgokat is, mert pontosan tudják, hová és mi célból vagyunk ezen a világon. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 4 év sikeres karrier áll előtted.

Bika (Április 21. – Május 21.)

Ezek az emberek bármilyen célt képesek elérni

A Bika nem szereti a röpke kapcsolatokat A Bikák számára fontos a hosszú távú és komoly kapcsolat. Nem adják fel egykönnyen azt, amit egyszer elkezdtek. Alapvető fontosságú számukra, hogy elérjék céljukat, legyen az életük szerelmi része vagy akár a karrierjük. Számukra semmi sem lehetetlen. Szenvedélyesen csókolnak, így a partnerük mindig elégedett mind szellemileg, mind fizikailag. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 2 év boldogság és hátszél lesz a jutalmad.

Ikrek (Május 22. – Június 21.)

A kétarcú szerencsések

Az Ikrek a legérdekesebb emberek. Nagyon szeretik a kommunikációt és a kihívásokat. Fantáziájuknak és ötleteiknek nincs határa. Mindig megtalálják a helyes választ a kérdésekre. Bár tanácsaik sok estben hiábavalónak és ostobának tűnnek, de eljön az az idő, amikor mindenki megérti, hogy ezek a tippek voltak a legracionálisabbak egy adott probléma megoldása érdekében. Bízhatunk az Ikrekben, soha nem hagynak el bennünket még a nehéz időkben sem. Az Ikrek képesek szerelemre lobbantani más embereket akár csak egy pillanat alatt is. Bájosak és aranyosak. Szeretni kell őket, és olyannak kell elfogadni őket, amilyenek valójában. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 3 év folyamatos boldogságban lesz részed.

Egy hozzászólás itt: “90-95%-os pontosságú horoszkóp! – Merj belenézni!

  • 2020.02.23 - 07:56
    Közvetlen hivatkozás

    “Ha megosztod ezt a cikket, akkor…” Kevés a lájk??? Mert ha nem osztom meg, akkor sem lesz semmi különös :)
    Egy Kos

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük