Connect with us

Állati

Fidesz-akció Hadházy ellen

Hadházy kérdésbedobással győzött
Megosztás

Sajtóinformációk szerint kormányzati feljelentésre nyomozás indult Hadházy Ákos ellen, mert nyilvánosságra hozott egy, a „nemzeti konzultáció” kudarcát bizonyító hangfelvételt. A fideszes ügyészség most is azt csinálja, mint akár a Czeglédy-, akár a Sukoró-ügyben: politikai utasításra ront az ellenzékre.

Nyomozgatunk?

A Demokratikus Koalíció szerint a Hadházy Ákos elleni nyomozás is fideszes politikai akció, amely az igazságszolgáltatást használja fel egy ellenzéki politikus megfélemlítésére és lejáratására. Bár emlékszünk, hogy a Fidesz egyik első politikai indíttatású koncepciós perében, a Sukoró-ügyben az LMP a Fidesz oldalára állt, rendíthetetlenül azt gondoljuk, hogy Orbán Magyarországán az ellenzéki pártok felelősséggel tartoznak egymásért.

A DK kiáll Hadházy mellett, és elfogadhatatlannak tartja a hatalomhoz betegesen ragaszkodó Fidesz koncepciós eljárásait! Az ügyészséget megszálló, azzal bunkósbotként bánó Fidesznek, és a politikai megrendeléseket végrehajtó ügyészeknek a kormányváltás után az akkor már független igazságszolgáltatás előtt kell majd felelniük a tetteikért.

Gréczy Zsolt

szóvivő

DK

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük