Ezt a 2 csillagjegyet meg se próbáld átverni, ha mégis, csak Te járhatsz a pórul

Csillagjegyünk sok különböző hatást gyakorol személyiségünkre, nincs ez másképp a manipuláció, a befolyásolás terén sem. Akadnak, akiket könnyen meg lehet téveszteni, és azokban is megbíznak, akikben nem kellene, van viszont két olyan csillagjegy, melyek tagjai ösztönösen jó emberismerők, átlátnak a szitán, és majdhogynem becsaphatatlanok. 

Vízöntő

A Vízöntők átlagon felüli kreativitással és intelligenciával rendelkeznek. Általában tele vannak tervekkel és álmokkal, szeretik a társaságot, és sok időt áldoznak arra, hogy emberi kapcsolataik jól működjenek. Mindezek ellenére olykor – affajta védekező mechanizmusként – eluralkodik rajtuk egy introvertáltabb, visszahúzódóbb viselkedés, néhányan ilyenkor – tévesen – hűvösnek, zárkózottnak tartják őket. Ez az időnkénti visszahúzódás, “megfigyelés” azonban segít a Vízöntőnek abban, hogy átlássa a körülötte lévő emberek szándékait, és jó döntéseket tudjon hozni.

Egy nagyon hasznos kettősség rejlik bennük, ugyanis egyszerre van meg bennük az újdonságok és a kihívás szeretete a higgadtsággal és az egészséges óvatossággal. Mivel hatalmas szabadságvággyal rendelkeznek, nem viselik el, ha beleszólnak az életükbe, vagy irreális keretek közé próbálják szorítani őket.
Ez a nagyfokú autonómia is segít nekik abban, hogy megóvják magukat az átverésektől. Gyors észjárásuk és helyzetértékelésük miatt kifejezetten kellemetlen vitapartnerek, akik nagyon hamar “kiszagolják”, ha a másik szavai vagy szándékai nem őszinték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük