A 2022-es év 6 csillagjegy életét fenekestől felforgatja – Ne féljen, nem fog fájni! - Városi Kurír

Sorting by

×

A 2022-es év 6 csillagjegy életét fenekestől felforgatja – Ne féljen, nem fog fájni!

Manapság minden harmadik horoszkóp azt boncolgatja, milyen év elé néznek a csillagjegyek szülöttei. Nem csoda, hiszen mindenkit érdekel a jövő. A most böngészettben arra kerestük a csillag-választ, hogy kik lélegezhetnek fel, kikre vár kedvező változás. 2022 sikereket tartogat több csillagjegy számára, az ő életük nagy változás előtt áll, végre megvalósíthatják az álmaikat. Persze ezért tenniük is kell, de higgyék el, megéri! Lássuk, kikre vonatkozik mindez!

Hirdetés

Bak

A Bak jegy szülöttei a 2021-es évben reflektorfénybe kerülnek, végre learathatják az elmúlt években befektetett munkájuk gyümölcsét. Az új évben e jegy szülöttei sokkal magabiztosabbak lesznek, jobban fogják érezni magukat a bőrükben, sok új lehetőség adódik számukra.

A 2022-es év sikerekkel teli év lesz a Bak számára szakmai és magánéleti dolgokban is.

Az egyedülállók megismerkednek a nagy Ő-vel, aki pedig párkapcsolatban él azoknak a kapcsolatuk megerősödik. A 2022-es év a Bak jegy szülöttei számára minden téren szerencsés lesz, rengeteg ajándékot és szeretetet fognak kapni.

… és, hogy kedden mi várható? Íme….

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat. Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén. Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei az élet minden területén szerencsések lesznek 2022-ben, azok akik szeretnének vállalkozást indítani, tegyék meg mert most lesz itt a megfelelő alkalom.

Az egyedülálló Ikrek 2022-ben megismerhetik a lélektársukat, az ismerkedésből rövid időn belül esküvő is lehet.

E jegy szülöttei 2022-ben megtapasztalhatják, hogy a szerencse miként kerekedik felül rajtuk, minden úgy fog alakulni ahogyan ők azt szeretnék szakmai téren és a magánéletükben is.

… és, hogy kedden mi várható? Íme….

Ha utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú “projekt” elkezdéséhez. Fennáll a veszélye, hogy ön figyelmetlenség miatt kisebb sérüléseket szenvedhet. Legyen óvatos.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei is a szerencsés csillagjegyek közé tartoznak, ők tele lesznek jobbnál jobb tervekkel, a megkezdett dolgaikat is befejezik, számtalan sikerben lesz részük.

Nagyon fontos, hogy e jegy szülöttei a megfelelő időben cselekedjenek, mert 2022-ben a szerencse nem hagyja el őket.

Ők olyan emberek akik tárt karokkal fogadnak minden új dolgot, ezért sikereknek és jólétnek fognak örülni az elkövetkező évben.

… és, hogy kedden mi várható? Íme….

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot. Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye. Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “A 2022-es év 6 csillagjegy életét fenekestől felforgatja – Ne féljen, nem fog fájni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.