Ezt kapd ki! A 3 igazán intelligens csillagjegy

Csillagjegy és intelligencia, mi köze a két fogalomnak egymáshoz? Az ezoteria szerint nagyon is sok, hiszen ha elfogadjuk, hogy a születéskori csillagállás az élet minden területére hatással van, miért ne lenne éppen erre?

Kos

A kos csillagjegykönnyen tanul. Amikor valami érdekli, azt meg is tanulja, így ha el tudja dönteni, mivel is szeretne foglalkozni, akkor kiemelkedő lehet a szakmájában. Lehet belőle sportoló, zenész, de akár orvos is, ha eldönti mit akar csinálni. Ő az a személy, aki általában csak egy dologgal tud foglalkozni. Jó a problémamegoldó képessége, így elkerülheti a nehézségeket. A kommunikáció nem az erőssége, így ezen a területen fejlesztenie kell magát. A határozatlansága és a makacssága sokszor az útjába áll, amely sajnos nem vall intelligens viselkedésre.

csillagjegy, intelligencia, felhívás

Mérleg

A mérleg érdekes személyiség, nem mondhatjuk, hogy az intelligencia a legfőbb jellemzője, de ha fontosnak találja, akkor bármit meg tud tanulni. Azonban ez a csillagjegy elég lusta, ez a tanulást is befolyásolja. Nem képes átlátni a dolgokat, ezért másoknak szívesen osztogat tanácsokat, de a saját életével kapcsolatban határozatlan. A tanulásra és a fejlődésre akkor hajlandó, ha értelmét látja, azonban egy mérleg folyamatosan vívódik, nem könnyen tudja eldönteni, mit akar, ezért hajlamos leragadni egy bizonyos szinten.

Skorpió

A skorpió rafinált, nem mondhatjuk, hogy buta, de a csökönyössége és a makacssága sok mindenben akadályozza. Ő az érzelmek embere, nem mindig megfontoltságból cselekszik. Ha el tudja dönteni, mivel akar foglalkozni, miben akar jó lenni és nem hagyja, hogy a lustasága visszafogja, akkor sikeres lehet. Azonban ehhez sokat kell fejlődnie, mert ő az a típus, aki gyakran váltogatja az álmait, egyik héten még vállalkozó, másik héten már színész akar lenni. Ahhoz, hogy bármiben is kiemelkedő legyen, uralnia kell a hangulatát, meg kell értenie, hogy nem ő a világ közepe és hiába álmodozik, ha ezért nem tesz semmit. (Ketkes)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

Fucsovics figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük