Ki gondolta volna éppen róluk! A 4 leghűségesebb csillagjegy

Ha állandóan a megcsalástól rettegsz nem tudsz igazán boldog lenni. Az alábbi 4 csillagjegy esetében, ha ő a párod, ilyesmitől nem kell tartanod.boldogan élni, ha állandóan attól rettegünk, hogy megcsalnak.

Rák

Nagyon fontos számára a család, mindent megtesz azért, hogy harmonikus kapcsolata legyen a szüleivel, gyerekeivel, és párjával. Megdolgozik azért, hogy szerelmének stabilitást, és védelmet tudjon nyújtani. Ha megcsalják, azt viszont soha nem tudja megbocsátani, ebben az esetben gondolkodás nélkül lép ki a kapcsolatból. Szeret flörtölni, de mindig csak a megengedett határokon belül.

Bika

A legnagyobb biztonságban egy Bika mellett érezheted magad. Hosszútávú tervei vannak, és mindig nagyon ragaszkodik az élete párjához. Azonban, ha észreveszi, hogy párja más után vágyakozik, nagyon bosszúállóvá tud változni. Féltékeny típus, megköveteli a partnerétől is a hűséget. A Bikával való párkapcsolat nagyon kiegyensúlyozott, és harmonikus tud lenni, de ehhez az kell, hogy mindketten tiszta lapokkal játszódjatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük