A 4 legjátékosabb csillagjegy, ők azok akik soha nem nőnek fel

Íme a zodiákus csillagjegyek örök gyerekei, akik akárhány évesek legyenek is fizikailag, a lelkükben sosem nőnek fel teljesen. És ez a legkevésbé sem baj, sőt! Biztosan te is ismersz olyan embereket, akikben az életkoruktól teljesen függetlenül is van valami gyermeki. Vagy talán te magad is ilyen vagy? Örülj neki!

Kos

A Kosok örök optimisták, akik minden egyes napra úgy tekintenek, mintha életük első napja lenne. Ez a zodiákus első csillagjegye, ami magát a kezdetet is jelképezi. A jegy szülöttei soha életükben nem veszítik el a gyermeki nézőpontot, amivel képesek rácsodálkozni a világra és mindenben meglátni a lehetőséget és a varázslatot. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy infantilisek lennének. Sőt! Mivel természetüknél fogva eseménydús életet élnek, gyermeki énjük ráadásul nyitottá is teszi őket minden újra, nagyon is sok tapasztalatot gyűjtenek, melyeket aztán kamatoztatni is tudnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-10)
Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Kos, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

Halak

A Halak szülöttei gyakorlatilag egész életükben nosztalgiát éreznek a gyerekkoruk iránt, de felnőttként sem veszítik el gazdag fantáziájukat. Létezik egy álomországuk, ahová bármikor menekülhetnek – és gyakran menekülnek is – a valóság elől. A legnehezebb helyzeteket is általában úgy oldják meg, hogy megpróbálják valahogy meseszerűvé, netán egyenesen szórakoztatóvá formálni. Nemcsak pozitív értelemben viselkednek ugyanakkor gyerekesen, de hajlamosak az olykor indokolatlan hisztikre, dührohamokra is, melyek végén aztán a vigasztaló ölelést is igénylik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-10)
A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belőlé fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük