A 4 legsikeresebb csillagjegy szülöttei nem bízzák a véletlenre! - Te hogy vagy ezzel? - Városi Kurír

Sorting by

×

A 4 legsikeresebb csillagjegy szülöttei nem bízzák a véletlenre! – Te hogy vagy ezzel?

Ez nyilván attól is függ, kinek mit jelent a siker, a sikeresség fogalma. Vannak, akik csak és kizárólag karrierjük szintjén tudják elképzelni, mások életében a boldog párkapcsolat, a szeretetteljes családi kötelék az, ami a legnagyobb siker érzését biztosítja. Néhány szakértő pedig azt állítja, születésünk dátuma is predesztinál minket a sikeresség, avagy a sikertelenség “pályájára”. Lássuk, szerintük melyek azok a csillagjegyek, akik eleve elrendelten sikerre lettek ítélve!

Hirdetés

Mérleg

Meglepőnek tűnhet, de a szakértők szerint a Mérlegek lehetnek a legsikeresebbek az összes csillagjegy közül. Ezt pedig főleg a remek szociális érzéküknek köszönhetik, ami lehetővé teheti a számukra, hogy kiváló szakmai környezetben dolgozzanak, valamint érzelmileg és ambíció szempontjából is alkalmasak erre. Számukra a siker több, mint egy jó munka vagy egy szép ház, sokkal inkább az emberek, a harmónia és a szeretet fontos a számukra.

…csütörtökön pedig….

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megőrizni nyugalmát, kedves Mérleg, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Skorpió

A Skorpiók számára életük során elért sikereik nagy részben attól függenek, milyen emberekkel veszik körbe magukat. Minden képességük megvan arra, hogy szép karriert és csodás vagyont szerezzenek maguknak, de érzelmi szempontból szükségük van a jó kapcsolatokra is ezek eléréséhez. Ha megtalálják azt a partnert, aki mellett kiegyensúlyozottnak érzik magukat, aki biztos, meleg otthoni hátteret teremt a számukra, úgy érzik, bármit képesek elérni az életben.

…csütörtökön pedig….

Meglehetősen nagy zűrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Skorpió, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.