A 4 legsikeresebb csillagjegy - ez a nyár is róluk szól - Városi Kurír

Sorting by

×

A 4 legsikeresebb csillagjegy – ez a nyár is róluk szól

Van négy csillagjegy, akik szerencsések és sikeresek, egyszerűen megvalósítják amit csak akarnak. Határozottak és rengeteget dolgoznak, de ennek meg is van a látszata.

Hirdetés

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon jól értenek a pénzügyekhez. Nem igazán hisz a véletlenekben, két lábbal áll a földön, megbízható és türelmes. Jól ért a pénzhez, anyagi dolgokban hajthatatlan. Nagy önbizalommal rendelkezik tudja azt, hogy csak kemény munkával érheti el amit szeretne. Szereti a luxust, a kényelmet, de meg is dolgozik mindenért, nem vár senkitől segítséget, mindig eléri a kitűzött céljait. Kedves és megértő, a kedvességével sok mindent elér. Jó az üzleti érzéke, sikeres vállalkozó. A horoszkóp szerint az egyik legsikeresebb csillagjegy, nincsenek anyagi gondjai, mindig van megtakarított pénze. Nem szeret feleslegesen költekezni.

Kos

A Kos jegy szülötte a tökéletesség mintaképe, mindig mindent pontosan átgondol, a legapróbb hibákat is észreveszi. Általában higgadt, még akkor is, ha egy problémás ügybe ütközik, mindig mindenre megtalálja a megoldást. Nagyon jó vezető, addig dolgozik az adott projekten amíg az tökéletes nem lesz. Nem szeret hibázni, ezért mindig körültekintő. Szereti az új dolgokat, de minden apró részletre figyel, olyan feladatokban a legjobb amit mások unalmasnak találnak, ezért is olyan sikeres. Kitartóan dolgozik, minden lehetőséget figyelembe vesz és elemez, így a pénzügyei terén is nagyon sikeres.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.