Sorting by

×

Mai ajánlatunk: a 4 legszigorúbb, átverhetetlen csillagjegy

Legtöbben szemet hunyunk még akkor is ha jól látható átverés készülődik, “minek mindig hisztizni” gondoljuk. Van azonban 4 olyan csillagjegy amelynek szülötte, mindenkin átlát, és semmi féle sumákságot nem tűr el. Lássuk kik ők!

Bika

A múltban már túl sokszor csaptak be a kapcsolatok. Eleged van a költözésből. Eleged van abból, hogy a szívedet az ingujjadon hordod, és megbántással viszonozzák. Annak ellenére, hogy eltart egy ideig ameddig  tanultál a leckéből, de végül megtanultad, hogy  ne azokután járj, akik nem képesek viszonozni a szeretetedet. A küzdelem nem éri meg. Harcolni valakiért, aki nem harcol érted, értelmetlen. Hatalmas a szíved, de elrakod egy olyan személy számára, aki értékelni tudja azt. Csak azokért fogsz harcolni, akik legalább annyira törődnek a kapcsolattal mint te. Ebben az évben megnőnek az elvárásaid.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-01-21)
A mai napon rádöbbenhet, hogy mostanság bizony feleslegesen aggódott bizonyos dolgok miatt, ugyanis a lehető legjobban halad minden. Ezt a felismerést alkalmasint ünnepelje is meg egy jó barátjával, vagy kedvesével egy finom pohárka ital mellett, hisz mindig jót tesz az embernek egy kis lazítás a nehezebb időszakok után.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.